Werken vanuit een online marketing strategie - hoe zorg je ervoor dat mensen je kunnen vinden en hoe bereik je ze?

social-media-reputation-management-1024x449.preview.jpg
Donor Partner:
Category:
Frais Administratifs: 25,00€ +TVA
SKU: WBN-BE-SDIM3

 

 

 

 

 

'We don't go online, we live online'. Als stichting of non-profitorganisatie wil je donateurs, vrijwilligers of zelfs ambassadeurs jouw boodschap laten zien. Deze groepen mensen bevinden zich online. Maar hoe zorg je er nou voor dat mensen je kunnen vinden binnen online en hoe bereik je de juiste mensen?

De mogelijkheden om online aanwezig te zijn, zijn tegenwoordig bijna oneindig te noemen. Met alle verschillende online marketing kanalen en binnen die kanalen alle verschillende functies is het steeds moeilijker en complexer om je te onderscheiden. In deze webinar zullen we ingaan op een aantal belangrijke onderdelen van online marketing. We kijken naar wat online marketing nou precies is, waarom je als stichting of non-profitorganisatie goed online vertegenwoordigt wilt zijn en hoe je dit het beste kan doen. Tot slot is er genoeg ruimte voor vragen.

 

Barry Eichhorn is specialist bij S&D Interactive Media, SDIM is een resultaatgericht online marketing bureau.

 

Hoe werkt de webinar?

Een webinar is een online opleiding. Je neemt eraan deel zonder je te verplaatsen. De sessie duurt een uur.

De bestelling geeft je toegang tot de webinar. Na betaling ontvang je een mail met alle informatie om aan de webinar deel te nemen, op het algemeen e-mail adres opgegeven in het TechSoup account van je organisatie. Aarzel niet ons te contacteren voor al je vragen!

 

De webinar zal 23 oktober om 15:00 plaatsvinden. Komt dat niet uit? Dan kan je hem altijd terugkijken. De opnamens zullen uiteraard ná de webinar beschikbaar komen.

 

Prix: 25,00€