Het SOCIALware programma

Hoe het SOCIALware programma uw vereniging kan helpen

Beschikken over moderne technologie is belangrijk voor uw organisatie, maar dit neemt een te grote hap uit het budget? Er wordt verwacht dat non-profit organisaties een maximum aan middelen besteden aan hun maatschappelijke dienstverlening eerder dan aan hun administratie.

SOCIALware helpt verenigingen om zich professioneel uit te rusten met de meest up-to-date-technologie, door hun gratis of tegen een zeer lage prijs toegang te geven tot de producten en diensten van de grote IT-leveranciers, zoals Adobe, Cisco, Microsoft, Symantec, Google en vele andere. Dit maakt deel uit van het maatschappelijk engagement van deze bedrijven.

Uw organisatie kan op die manier producten verkrijgen, als van donatie - mits een kleine financiële bijdrage voor onze administratiekosten - of aan een zeer hoge korting. 

Goed om weten: Een vzw die gebruikmaakt van het SOCIALware programma bespaart gemiddeld 16.000

SOCIALware vzw is volledig onafhankelijk van de leveranciers met wie ze samenwerkt.

 

SOCIALware vzw maakt deel uit van het TechSoup Global netwerk en past haar aanbod aan aan de behoeften van de verenigingssector in de BENELUX.

 

SOCIALware organiseert in samenwerking met haar partners ook ontmoetingsdagen, workshops en webinars, om de aproducten beter te leren kennen en in te kunnen zetten of kennis te maken met nieuwe technologieën.

 

 

U wilt een samenwerking aangaan om uw producten of diensten aan te bieden aan vzw’s?

SOCIALware vzw en TechSoup breiden regelmatig hun donatieprogramma uit naar nieuwe technologieleveranciers. Technologiespelers die belangstelling hebben om hun producten of diensten aan de sociale non-profit sector te bieden in samenwerking met SOCIALware kunnen onze ‘Word partner’ pagina bezoeken.

SOCIALware heeft al ...

16.000

geregistreerde VZWs

180.000.000 €

besparing gerealiseerd door de vzw’s

595.000

producten verdeeld