Wie is TechSoup?

TechSoup rust maatschappelijke organisaties uit met de technologie-oplossingen en vaardigheden die ze nodig hebben om hun doelen te bereiken.

Of u als non-profit organisatie op zoek bent naar oplossingen of als bedrijf of expert tools of kennis ter beschikking kan stellen, TechSoup vergemakkelijkt de uitwisseling.

Als een betrouwbare partner voor bijna drie decennia, levert TechSoup zowel de digitale platforms als de persoonlijke ervaring die mensen in staat stellen om samen te werken aan een meer rechtvaardige wereld.

SOCIALware vzw maakt deel uit van het TechSoup globaal netwerk.

We are working toward a time when every nonprofit on the planet has the technology resources and knowledge they need to operate at their full potential”.

 

Alle partners van dit netwerk zijn toonaangevende maatschappelijke organisaties die in hun land programma’s aanbieden voor capaciteitsopbouw van de verenigingssector. Ze passen het TechSoup aanbod aan aan de specifieke realiteit van hun lokaal middenveld en dragen zo bij tot de opbouw van de deskundigheid van het globale netwerk.

Samen hebben we 650.000 organisaties bereikt met de technologie die ze nodig hebben om levens te verbeteren en hebben we technologische hulpmiddelen en diensten geleverd voor een globale waarde van meer dan 5 miljard US$.

SOCIALware heeft al ...

16.000

geregistreerde VZWs

180.000.000 €

besparing gerealiseerd door de vzw’s

595.000

producten verdeeld