05.11.2019

Admininstratieve kosten verhogen voor geselecteerde donatie- en discountprogramma's

joanna-kosinska-1_CMoFsPfso-unsplash_SMALL.jpg

Vanaf november zult u merken dat de administratieve kosten toegenomen zijn voor geselecteerde kortings- en donatieprogramma's bij SOCIALware. We controleren en passen administratieve kosten periodiek aan om de reële marktwaarde van producten en onze eigen kosten voor het beheer van deze programma's weer te geven.

Deze administratieve kosten maken het mogelijk om de continuïteit van dit programma te waarborgen en zo gemakkelijk toegang te geven tot de producten die door de belangrijkste IT-actoren worden geschonken. Ze garanderen de begunstigden daarom een vereenvoudigde toegang tot geavanceerde technologieën tegen minimale kosten. Door bij te dragen aan de kosten, verzekert uw vereniging dus de duurzaamheid van een dergelijke dienst waarvan zij dus kan blijven profiteren. Aan onze kant zullen we er constant naar streven om ervoor te zorgen dat deze aanbiedingen beschikbaar blijven tegen de laagste kosten.

In de meeste gevallen zal de verhoging van de administratiekosten niet meer dan een paar euros per transactie bedragen.  

Bepaalde producten van de volgende programma's worden beïnvloed door deze wijzigingen:

·      Autodesk

·      Microsoft & Microsoft Discount

·      Veritas

 

We zijn bewust van de beperkte budgetten waarmee non-profitorganisaties werken. Ons doel is ervoor te zorgen dat de administratieve kosten laag blijven in verhouding tot de toegevoegde waarde van de aangeschafte dienst.

 

Waarom we administratieve kosten aanrekenen?

Als non-profit brengen wij administratieve kosten in rekening om onze kosten voor het verwerken van donaties te dekken. De administratieve kosten dekken ook de kosten van afgeprijsde producten en diensten. Bovendien ondersteunen de vergoedingen de ontwikkeling van onze programma's alsook de services en opleidingen voor non-profits.

Uw steun helpt ons de komende jaren waardevolle aanbiedingen aan non-profitorganisaties te blijven ontwikkelen. Deze omvatten cursussen (inclusief het onlangs gelanceerde Microsoft Digital Skills Center voorlopig enkel in het engels), webinars, IT-opleidingen, artikelen en nieuwsbrieven.

Het TechSoup-netwerk, waar SOCIALware bij is aangesloten, blijft toegewijd aan de non-profits over de hele wereld die werken om de wereld een betere plek te maken. We hopen dat deze stijgingen in de kosten uw IT-activiteiten niet verstoren. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via info@socialware.be.

SOCIALware heeft al ...

14.005

geregistreerde VZWs

155.000.000 €

besparing gerealiseerd door de vzw’s

580.000

producten verdeeld