Donaties

Donaties zijn onderdeel van SOCIALware's programma voor non-profits. Voor meer informatie over het donatieprogramma kunt u terecht op deze pagina.

Onderstaande lijst toont de partners waarmee SOCIALware (tegen een administratieve vergoeding) op internationaal niveau via het wereldwijde TechSoup netwerk donatieafspraken heeft gemaakt.

 

Ontdek meer door op de afbeelding of de naam van de partner te klikken!

 

 

Gebruik Adobe-producten om afbeeldingen te bewerken, websites te ontwerpen, nieuwsbrieven te publiceren en video- en audioproducties te maken.

 

 

 


Het Amazon Web Services (AWS) Credits Programma voor Non-profitorganisaties biedt AWS Promotional Credits ("credits") voor cloud services aan voor Belgische verenigingen en openbare bibliotheken die hiervoor in aanmerking komen. Als uw organisatie in aanmerking komt, kan ze een subsidie van 2 000 USD in AWS credits per Fiscaal jaar(1 juli tot 30 juni) ontvangen.

 


Ontwerp producten, gebouwen, infrastructuur en entertainmentcontent in 2D of 3D met behulp van verschillende Autodesk Cloudprogramma's.

 


Bitdefender is een toonaangevende producent van beveiligingssoftware ten dienste van meer dan 500 miljoen gebruikers wereldwijd. Het bedrijf werkt aan internetbeveiliging voor iedereen.

 


U kunt Box gebruiken om samen te werken aan content, workflows te ontwikkelen voor medewerkers en vrijwilligers aan boord, bestanden veilig te delen en nog veel meer.

 

 

 

 

Cisco Systems is verheugd om via SOCIALware een kwalitatief hoogstaand assortiment aan te bieden van bekabelde en draadloze uitrustingen voor communicatie en Internet toegang .Cisco is overtuigd dat technologie non-profit organisaties toelaat om hun productiviteit te verbeteren en het bereik van hun diensten uit te breiden.

Het CleverReach donatieprogramma via SOCIALware biedt email marketing software aan voor de non-profitorganisaties die hiervoor in aanmerking komen.


 

U kunt DocuSign gebruiken om documenten te ondertekenen, te verzenden en te beheren. DocuSign vervangt afdrukken, faxen, scannen en expres levering van documenten door de goedkeuring en beslissingen errond digitaal te maken.

 

 

 


Het idloom donatieprogramma via SOCIALware biedt non-profit organisaties die hiervoor in aanmerking komen een complete toolbox om een evenement vlot te organiseren: creatie van een eventwebsite, beheer van registraties, verwerking van betalingen, automatische facturering, aanmaak van badges, opvolging, enz.


Het aanbod van Microsoft voor non-profits bestaat uit verschillende luiken: donaties van permanente licenties, te installeren op de PC's of servers van uw organisatie & Office 365 for Nonprofits: 'Cloud' abonnementen, gratis of met hoge kortingen.

 

 

 

 


De donatieprogramma van NortonLifeLock, stellen kleine en middelgrote vzw's de beveiligingstechnologie ter beschikking die ze nodig hebben voor het volbrengen van hun opdracht.

 

 


 

O&O Software wenst non-profits tools ter beschikking te stellen die de prestaties van hun computersystemen verbeteren en hun gegevens beschermen, en hen aldus helpen om hun maatschappelijke opdracht efficiënter te vervullen.

 


 


Het Tableau donatieprogramma biedt data analyse en visualisatie software aan de hiervoor gekwalificeerde non-profit organisaties.


Verkrijg cloud-gebaseerde remote access, collaboration en IT-support-diensten voor uw non-profit of openbare bibliotheek via TeamViewer for Nonprofits bij Socialware.

 Het Veritas donatie programma stelt enterprise backup en dataherstel producten ter beschikking van non-profit organisaties en openbare bibliotheken die hiervoor in aanmerking komen. U kunt Veritas producten gebruiken om u te beschermen tegen verlies van gegevens op genetwerkte computers.

 

 

SOCIALware heeft al ...

16.000

geregistreerde VZWs

180.000.000 €

besparing gerealiseerd door de vzw’s

595.000

producten verdeeld