Pendant la période du 15 au 31 Juillet inclus nous ne serons pas joignables par téléphone car nous travaillons à effectif réduit. Merci de nous contacter exclusivement par email, les inscriptions et les commandes seront traitées régulièrement | In de periode van 15 tot 31 Juli zijn we telefonisch niet bereikbaar. Contacteer ons gerust per e-mail. Registraties en bestellingen worden regelmatig verwerkt.

Het Cisco donatieprogramma

Cisco Systems is verheugd om via SOCIALware een kwalitatief hoogstaand assortiment aan te bieden van bekabelde en draadloze uitrustingen voor communicatie en Internet toegang .Cisco is overtuigd dat technologie non-profit organisaties toelaat om hun productiviteit te verbeteren en het bereik van hun diensten uit te breiden.

Cisco geeft de voorkeur aan donaties aan organisaties die voornamelijk economisch benadeelde doelgroepen bedienen, via de gezondheidszorg, kritische menselijke behoeften, alfabetisering en beroepsopleiding.

Elk donatie verzoek is onderworpen aan een specifieke goedkeuringsprocedure van Cisco en de uiteindelijke levering kan tot acht weken duren.

De begunstigden van de donaties genieten van vijf jaar Cisco SMARTnet dienstverlening en ondersteuning zonder extra kosten.

  

Meer informatie over gemeenschaps- en filantropische programma's van Cisco :