Het Elight vzw discountprogramma

Elightvzw.be is een oplossing die niet BTW-plichtige vzw’s toelaat om op een budget- en gebruiksvriendelijke manier een vereenvoudigde kasboekhouding te voeren, conform de regels van de vzw-wetgeving.

Het is belangrijk om financiële transparantie aan te bieden in een vzw, en Elight maakt de boekhouding van uw VZW of vereniging (sport, cultuur, hobby, sociaal, ...) een stuk eenvoudiger en efficiënter. Als cloudtoepassing biedt Elight de mogelijkheid om de boekhouding te voeren met meerdere mensen, vanuit verschillende locaties, en met verschillende schrijf- of leesrechten. Er is ook een optie om een externe boekhouder de boekhouding te laten inkijken. De oplossing is modulair opgebouwd en biedt een boekhouding, budgettering en analytische functie.

De door SOCIALware gevalideerde vzw’s genieten een korting van 20% op de maandelijkse Elight abonnementsprijzen. Opgelet, deze korting is niet cumuleerbaar met de korting die vzw's genieten als lid van het VSDC.

Om van deze korting te genieten, vraag uw SOCIALware bestelcode aan via onderstaande button, vul het bestelformulier op de Elight website in, met opgave van uw bestelcode in het daartoe voorziene veld.