Google for Nonprofits

Door SOCIALware gevalideerde organisaties krijgen gratis toegang geeft tot Google producten en tot specifieke diensten die Google voor hen heeft ontworpen. 

 

Zie de middelen aangeboden door Google voor Nonprofits tijdens de Covid-crisis-19

Google for Nonprofits biedt gratis tools aan voor NPO's. Deze tools stellen hen in staat om efficiënter en sneller te werken, een breder publiek te bereiken, meer supporters aan te moedigen om actie te ondernemen en een verhaal overtuigender te vertellen.

SOCIALware is een wereldwijde partner van het non-profit validatieprogramma van Google. SOCIALware is belast met de accreditatie van de Belgische en Luxemburgse verenigingen en de validatie van hun aanvragen voor toegang tot het programma op basis van een wereldwijde standaard, zodat deze organisaties kunnen profiteren van de technologische producten van Google en efficiënter kunnen werken met de tools die worden aangeboden in de vorm van donaties: 

 

Google for Nonprofit vertical

 

Gmail: Eenvoudige oplossingen voor een efficiënt beheer van non-profit organisaties. Stel uw teams in staat om samen te werken, te hervatten en te innoveren, waar dan ook en in real time, met de cloud-productiviteitssuite van Google.

 

Ad Ad Grants: Tot US$10.000 (ongeveer €9.350) per maand toegekend om u te helpen meer mensen te bereiken voor uw zaak, nieuw publiek te bereiken en meer steun te mobiliseren via Google Adwords-advertenties;
"Volgens de statistische gegevens van onze Google Analytics heeft onze website vanaf november 2015, toen we toegang kregen tot de Ad Grants, tot juni 2016 een onmiddellijke stijging van 30% van het aantal bezoekers en pageviews gekend ten opzichte van de vorige 8 maanden". (Irini Tsemenidou, Transparency International EU)

 


YouTube voor non-profitorganisaties: biedt high-end functies en stelt u in staat om het maximale uit een YouTube-kanaal te halen;

 

Google Earth Outreach en Google Maps Platform: breng de geschiedenis van uw organisatie tot leven met aangepaste kaarten en wereldwijde locatiegegevens. Als onderdeel van Google for Nonprofits kunt u in aanmerking komen voor Google Maps Platform credits om het gebruik van het Google Maps Platform door uw organisatie te verbeteren.

 

 

Deze diensten komen overeen met de professionele diensten die betalende zakelijke klanten van Google ontvangen.
Hier vindt u meer uitleg over de kleine verschillen tussen het aanbod voor nonprofits en voor betalende klanten.

 

Aan de slag met Google voor nonprofits

Om gebruik te maken van Google voor nonprofits moet u zich aanmelden op de Google voor nonprofits website.

Daar zal u worden gevraagd naar een validatietoken van SOCIALware, die Google inlicht of u gekwalificeerd bent.

Als uw organisatie nog niet is aangemeld bij SOCIALware moet u er eerst een account aanmaken.

 

SOCIALware heeft al ...

15.600

geregistreerde VZWs

180.000.000 €

besparing gerealiseerd door de vzw’s

595.000

producten verdeeld