Het SOCIALcloud programma

SOCIALcloud is een samenwerking tussen 10X en SOCIALware.

SOCIALcloud is een pakket van clouddiensten uitgewerkt op maat van de vzw, als antwoord op specifieke verwachtingen geformuleerd door onze leden. SOCIALcloud bundelt eenvoudig op te zetten en kwalitatieve dienstverlening, rationele prijszetting en opslag van data op Belgisch grondgebied.

SOCIALcloud houdt volgende diensten in:

  • SOCIALbox: uw medewerkers en vrijwilligers kunnen veilig en gemakkelijk in de cloud documenten delen en synchroniseren met hun computer of mobiel toestel, terwijl u zeker weet waar uw data zich bevinden.
  • SOCIALserver: u huurt in een beveiligd datacenter een ‘dedicated’ server op maat van uw vzw. Zo brengt u uw hardware en uw applicaties onder in de cloud en biedt al uw medewerkers eenzelfde vertrouwde gebruikerservaring, waar ze zich ook bevinden. Tegelijk blijft u voor uw server en PC licenties gebruik maken van de voordelen van het SOCIALware donatieprogramma.
  • SOCIALhouse: u brengt uw eigen server onder in een veilig, kwalitatief datacenter, ingericht naar moderne economische en ecologisch standaarden.

U kunt deze diensten op de SOCIALcloud website inrichten en laten evolueren volgens het profiel en de specifieke eisen van uw vzw. U selecteert de optimale configuratie in functie van het aantal gebruikers en gewenste performantie en kiest voor uw abonnement een maandelijkse of jaarlijkse betaling.

Hoe en voor wie?

SOCIALcloud diensten zijn voorbehouden aan non-profit organisaties gevalideerd door SOCIALware.

U kunt de diensten rechtstreeks bestellen op de SOCIALcloud website. Daar moet u zich identificeren met uw aansluitingsnummer, zichtbaar op uw SOCIALware account.

De verkopen afgesloten op SOCIALcloud resulteren in een contract tussen 10X en de vzw en vallen onder de algemene voorwaarden en Service Level Agreements van 10X.