Het Microsoft non-profit programma

 Het aanbod van Microsoft voor non-profits bestaat uit verschillende luiken:

  • Donaties van permanente licenties, te installeren op de PC's of servers van uw organisatie.
  • Office 365 for Nonprofits: 'Cloud' abonnementen, gratis of met hoge kortingen.

 

Microsoft biedt in samenwerking met SOCIALware, een breed gamma van softwareproducten aan non-profitorganisaties en openbare bibliotheken. Er zijn talrijke professionele en bedrijfsproducten van Microsoft beschikbaar. De organisaties die hiervoor in aanmerking komen, kunnen de producten bestellen via onze online catalogus.

We raden u sterk aan om de pagina Overzicht van het Microsoft-donatieprogramma te raadplegen, die u informeert welk type licentie u geniet via het donatieprogramma, en wat de hierbij horende voordelen zijn. Deze pagina legt u ook uit dat u uw licenties kunt downloaden en beheren via de Volume Licensing Service Center (VLSC) omgeving die Microsoft u ter beschikking stelt.

 

De O365 cloudoplossingen zijn eveneens beschikbaar voor non-profitorganisaties. De selectie en activatie van deze producten gebeurt via de Non-profit sectie van de Microsoft website.  Via de 'Aan de slag' knop start u de validatie van uw organisatie voor haar toegang tot de producten.

Als een organisatie in aanmerking komt voor de donatie van permanente licenties van Microsoft, komt ze ook in aanmerking voor het cloud aanbod voor non-profits. Let op dat de bibliotheken enkel voor de donaties van permanente licenties in aanmerking komen.   

Hier leest u meer over de kenmerken van de Office 365 oplossingen en voor de verschillende abonnementsformules aangeboden aan Non-profits.

SOCIALware heeft al ...

16.000

geregistreerde VZWs

180.000.000 €

besparing gerealiseerd door de vzw’s

595.000

producten verdeeld