Amazon Web Services Credits Programma voor Non-profits FAQ

Wat is Amazon Web Services?

Amazon Web Services (AWS) is een veilig cloud services platform, het biedt computerkracht, database storage, content delivery, en andere functionaliteiten om bedrijven te helpen om op te schalen en te groeien.

Lees meer over AWS. Als u AWS nog niet kent of meer wilt weten over hun services, bekijk dan de AWS introductievideos, labs, en non-profit case studies.

Wat is het AWS Credits Programma voor Non-profitorganisaties?

Het AWS Credits Programma voor Non-organisaties biedt toegang tot AWS promotionele credits, die non-profitorganisaties helpen bij het implementeren van hun cloud-based oplossingen om hun doelstellingen te bereiken zonder vooraf te investeren in een fysieke infrastructuur.

AWS, via TechSoup, verstrekt een tegoed van $2.000 in credits aan in aanmerking komende organisaties per Fiscaal jaar (1 juli tot 30 juni). Organisaties kunnen deze service credits gebruiken voor gebruikskosten voor alle AWS on-demand cloud services, zoals beschikbaar in de regio. AWS credits zijn niet geldig voor Amazon EC2 Reserved Instances (RIs), Mechanical Turk, AWS Marketplace, Route53 domeinaankopen, of support opstart kosten. Ze zijn beschikbaar voor maandelijkse supportkosten.

Met AWS hoeven non-profitbedrijven geen grote investeringen te doen in hardware en tijd en moeite te besteden aan het beheren van die hardware. In plaats daarvan kunnen organisaties over het juiste type en omvang computing resources beschikken dat zij nodig hebben om hun organisatie te laten draaien en de focus op de missie te houden.

Bekijk het werk dat Amazon Web Services doet voor non-profitorganisaties wereldwijd.

Komt mijn organisatie in aanmerking voor het AWS Credits Programma voor Non-profitorganisaties?

Raadpleeg de richtlijnen pagina om te bekijken of uw organisatie in aanmerking komt aan deel te nemen aan dit programma.

Wat is de Amazon Free Tier?

Naast het AWS Credits Programma voor Non-profitorganisaties biedt AWS de AWS Free Tier voor alle nieuwe klanten voor 12 maanden volgend op de aanmeldingsdatum van de organisatie. De AWS Free Tier is een aanbieding die losstaat van het AWS Credits Programma en nieuwe klanten toestaat om bepaalde AWS services gratis gebruikte tot bepaalde verbruikslimieten. De AWS Free Tier is beschikbaar voor een AWS account per organisatie.

AWS raadt potentiële ontvangers van de subsidie aan om zich aan te melden voor de AWS Free Tier voordat ze om dit aanbod verzoeken. Houd er rekening mee dat het ontvangen van AWS credits de periode van 12 maanden voor de AWS Free Tier niet terugzet.

In de meeste gevallen gebruiken organisaties zowel het AWS Credits Programma voor Non-profitorganisaties als de AWS Free Tier. Deze combinatie kan organisaties helpen AWS's cloud infrastructuur te gebruiken op een pay-as-you-go basis om websites en fundraising software te hosten, data op te slaan en te analyseren, en nieuwe systemen te ontwikkelen.

Waarom heb ik een AWS account nodig om dit tegoed aan te vragen?

Een geldig AWS account ID met de naam van de organisatie in het veld Account Naam is nodig om de verstrekte credits toe te kennen.

Als een organisatie geen AWS account ID heeft kan ze zich eenvoudig aanmelden voor een gratis account alvorens het tegoed aan te vragen.

Een creditcard is vereist om een AWS account te openen.

Hoe lang kan ik de credits gebruiken?

Credits zijn slechts 12 maanden geldig nadat ze zijn toegepast op een AWS account. Als ze binnen 12 maanden niet gebruikt zijn zullen ze vervallen.

Wat gebeurt er als ik mijn credits verbruikt heb of als ze zijn vervallen?

Nadat alle credits verbruikt zijn of als ze zijn vervallen na 12 maanden wordt de creditcard die verbonden is met uw AWS account belast voor alle gebruikte services tegen standaard tarieven.

AWS raadt organisaties aan om Amazon CloudWatch te gebruiken om facturatie meldingen in te stellen om onverwachte kosten te voorkomen.

Kan ik het tegoed hernieuwen na het eerste jaar?

Als uw organisatie in aanmerking komt, kan ze een subsidie van 2 000 USD in AWS credits aanvragen per Fiscaal jaar (1 juli tot 30 juni).

Is het mogelijk dat mijn vraag naar credits wordt afgewezen nadat ik de administratiekosten betaald heb?

Nee. Alleen organisaties die in aanmerking komen voor dit tegoed mogen hierom verzoeken en krijgen de administratiekosten aangerekend.