Hulpbronnen

outils-edition-graphique-nonprofits-socialware.jpgGemakkelijk foto's en video's maken

Wist je dat er grafische tools zijn die snel en gemakkelijk te leren zijn? Als uw non-profit niet veel tijd heeft en geen geavanceerde inhoud hoeft te creëren, kunnen tools zoals Canva of Adobe Spark interessant voor u zijn!

project-management-nonprofits.jpgProject Management voor uw non-profit

Hoe beheert u verschillende projecten binnen uw non-profit? Er bestaan tools voor een optimaler beheer van taken, ontdek onder meer Asana en enkele onbekende tools van Google en Microsoft.

writing_ressources.jpgBeter schrijven met online tools

Wie heeft er nooit gezocht naar een woord om er zeker van te zijn dat het correct gespeld is en soms zelfs bestaat? Wist u ook dat er op dit gebied instrumenten worden ontwikkeld? Vandaag de dag maakt het web het mogelijk om een term te controleren, tot en met een uitdrukking, een citaat en zelfs een hele tekst. Daarom zijn bekende woordenboeken begonnen met het digitaliseren ervan. Sommige instrumenten gaan zelfs nog verder, geholpen door kunstmatige intelligentie, die op dit moment nog maar een veelbelovend begin hebben.

SCW_onzetools.pngOnze tools bij SOCIALware

Bij SOCIALware gebruiken we verschillende tools die ons in staat stellen om op afstand samen te werken. Sinds het begin van de gezondheidscrisis hebben we ons gebruik van deze tools ontwikkeld en vragen gesteld over de manier waarop we ze gebruiken. We delen onze ervaring in dit artikel.

SOCIALware heeft al ...

15.600

geregistreerde VZWs

180.000.000 €

besparing gerealiseerd door de vzw’s

595.000

producten verdeeld