Hulpbronnen

wnl-20.03.23-excel.pngWelke tools om de data van uw non-profit te beheren?

Hoe beheert u de data van uw non-profit? Met "data" bedoelen we uw contactdata (vrijwilligers, collega's, enz.), uw projectopvolgingen en nog veel meer. In dit artikel worden verschillende tools voorgesteld: Airtable, Stackby, Microsoft Dataverse... Ontdek ze!

Google Ad Grants.jpgGids Google Ad Grants

Met het Google Ad Grants programma kan uw non-profit 10.000 dollar per maand tegoed krijgen om haar missie en activiteiten te promoten bij haar doelpubliek. Dit artikel is bedoeld als een handleiding om te beginnen als uw organisatie nog niet wordt ondersteund.

Nonprofit Technology Conference.pngKen je de Nonprofit Technology Conference?

De Nonprofit Technology Conference (NTC) is een jaarlijkse conferentie van non-profits uit de hele wereld. In dit artikel geven wij samenvattingen van drie conferenties die wij bijzonder interessant vonden.

outils-edition-graphique-nonprofits-socialware.jpgGemakkelijk foto's en video's maken

Wist je dat er grafische tools zijn die snel en gemakkelijk te leren zijn? Als uw non-profit niet veel tijd heeft en geen geavanceerde inhoud hoeft te creëren, kunnen tools zoals Canva of Adobe Spark interessant voor u zijn!

project-management-nonprofits.jpgProject Management voor uw non-profit

Hoe beheert u verschillende projecten binnen uw non-profit? Er bestaan tools voor een optimaler beheer van taken, ontdek onder meer Asana en enkele onbekende tools van Google en Microsoft.

writing_ressources.jpgBeter schrijven met online tools

Wie heeft er nooit gezocht naar een woord om er zeker van te zijn dat het correct gespeld is en soms zelfs bestaat? Wist u ook dat er op dit gebied instrumenten worden ontwikkeld? Vandaag de dag maakt het web het mogelijk om een term te controleren, tot en met een uitdrukking, een citaat en zelfs een hele tekst. Daarom zijn bekende woordenboeken begonnen met het digitaliseren ervan. Sommige instrumenten gaan zelfs nog verder, geholpen door kunstmatige intelligentie, die op dit moment nog maar een veelbelovend begin hebben.

SCW_onzetools.pngOnze tools bij SOCIALware

Bij SOCIALware gebruiken we verschillende tools die ons in staat stellen om op afstand samen te werken. Sinds het begin van de gezondheidscrisis hebben we ons gebruik van deze tools ontwikkeld en vragen gesteld over de manier waarop we ze gebruiken. We delen onze ervaring in dit artikel.

 

SOCIALware heeft al ...

16.000

geregistreerde VZWs

180.000.000 €

besparing gerealiseerd door de vzw’s

595.000

producten verdeeld