Het Microsoft software discount programma

 

Het Microsoft software discount programma biedt toegang tot een grote verscheidenheid aan software voor verenigingen en stichtingen in België en Luxemburg.

 

Welke versies van Microsoft-software zijn beschikbaar?

De productnamen in het Microsoft-programma bevatten geen versienummers. Wanneer u een product ontvangt, kunt u ervoor kiezen om de huidige versie van de software of de vorige versie te downloaden. Op de pagina Huidige versies van Microsoft-Producten kunt u zien welke versie de meest recente is. Van zodra de versie 2019 beschikbaar is zullen we de organisaties die in aanmerking komen informeren. 

Bovendien kunt u de software downloaden in elke beschikbare taal.

 

Geschiktheid en beperkingen

Raadpleeg de Toelatingsvoorwaarden pagina om te beoordelen of uw organisatie in aanmerking komt om aan dit programma deel te nemen.

Opgelet! Om licenties aan discountprijzen aan te vragen dient u hiervoor eerst een afzonderlijk Microsoft certificaat aan te vragen. Hierbij wordt gevraagd u te registreren op het Microsoft non profit portaal waarna er een aanvraag wordt verzonden naar SOCIALware om uw aanvraag te valideren. Deze link vindt u terug in de productbeschrijving van het product. 

Het certificaat dient u 1X jaarlijks aan te vragen.

 

Organisaties die in aanmerking komen, kunnen zoveel discount producten bestellen als nodig.