Het Microsoft software discount programma

 

Het Microsoft software discount programma biedt toegang tot een grote verscheidenheid aan software voor verenigingen en stichtingen in België en Luxemburg.

 

Welke versies van Microsoft-software zijn beschikbaar?

De productnamen in het Microsoft-programma bevatten geen versienummers. Wanneer u een product ontvangt, kunt u ervoor kiezen om de huidige versie van de software of de vorige versie te downloaden. Op de pagina Huidige versies van Microsoft-Producten kunt u zien welke versie de meest recente is. 

Bovendien kunt u de software downloaden in elke beschikbare taal.

 

Geschiktheid en beperkingen

Raadpleeg de Toelatingsvoorwaarden pagina om te beoordelen of uw organisatie in aanmerking komt om aan dit programma deel te nemen.

Opgelet! Om licenties aan discountprijzen aan te vragen dient u hiervoor eerst een afzonderlijk Microsoft certificaat aan te vragen zelfs al heeft u voordien reeds producten via het donatieprogramma verkregen. Hierbij wordt gevraagd u te registreren op het Microsoft non profit portaal waarna er een aanvraag wordt verzonden naar SOCIALware om uw aanvraag te valideren. Deze link vindt u terug in de productbeschrijving van het product. 

Stappen voor het aanvragen van het Microsoft certificaat

Het certificaat dient u jaarlijks te hernieuwen indien u wenst te bestellen.

 

Organisaties die in aanmerking komen, kunnen zoveel discount producten bestellen als nodig.