01.07.2021

Focus Microsoft

Microsoft for Nonprofits.png

Bent u bekend met het aanbod van Microsoft voor uw non-profit?

Dit artikel zal u helpen om een paar punten duidelijker te zien.

 • Microsoft is donaties. Uw non-profit kan gebruik maken van Microsoft software tegen een kleine administratieve vergoeding, zoals de Office Suite voor 45 € + BTW.
 • Zij zijn ook aanzienlijke kortingen (discounts) soms tot 70% van de marktprijs. Dynamics 365 kost u bijvoorbeeld bijna 1/4 van de marktprijs.
 • Tenslotte is het ook een Cloud aanbod met Microsoft 365, ook bekend als Office 365.
 • Extra hulpbronnen.
 • Neem contact met ons op voor alle informatie!

 

Donaties Microsoft

Met een donatie kan een non-profit profiteren van software tegen een minimale administratieve vergoeding, zonder extra kosten.

Om de donaties per categorie te ontdekken, is het hier:

 

Microsoft Office 2017 Free ISO Download | Microsoft office ...

 

 • Kantoorautomatisering

De populairste producten in de donatiecatalogus van Microsoft zijn de Office Standard Suite voor PC en MAC. Het omvat Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook en Publisher. Deze donatie voorziet in een licentie om de software op één enkel apparaat te installeren.

Aangezien de Office Standard suites geen toegang bieden tot de Access software, is deze beschikbaar als een licentie voor één apparaat.

Er is ook Project software, een project management software. Het stelt managers in staat om op de hoogte te blijven en projectwerk, schema's en financiën te controleren. Deze versie van Project kan niet worden verbonden met Project Server en geïntegreerd met de Microsoft Enterprise Project Management (EPM) oplossing. Organisaties die deze functies nodig hebben, moeten Project Professional gebruiken.

Visio Standard tenslotte is een programma voor het maken van diagrammen. Gebruikers kiezen een sjabloon, slepen vormen naar de tekening, verbinden de vormen en voegen zo nodig tekst toe.

Windows 8.1 Pro VL Update 3 Pre-Activated ISO Full 2019 ...

 

 • Operating systeem

Wat het operating systeem betreft, geeft Microsoft toegang tot twee soorten producten in donaties: Windows Pro Full Operating System - Get Genuine en Windows Operating System Upgrade. Waarom kiezen voor het ene of het andere product?

De Get Genuine versie is een volledige versie van het operating systeem. Dit aanbod is alleen beschikbaar in de hieronder beschreven gevallen, waarin de organisatie reeds een computer bezit waarop een van de volgende operating systeem draait:

 • Vervalste, illegaal gekopieerde, licentievrije of onjuist gelicentieerde Windows-operating systeem
 • De standaardeditie van Windows 8
 • De Starter-, Home Premium- of Home Basic-edities van Windows 7 of Windows Vista
 • Windows 2000 Professioneel 
 • De Home- of Starter-edities van Windows XP
 • Linux, FreeDOS, of andere operating systemen
 • Geen operating systeem geïnstalleerd (op voorwaarde dat het al een OEM-licentie heeft)

Een upgrade-versie kan alleen worden geïnstalleerd op een PC waarop al een oudere versie van Windows staat.

Upgrades kunnen worden geïnstalleerd vanaf:

 • Windows 10 Pro
 • Windows 8 Enterprise or Pro
 • Windows 7 Enterprise, Professional, or Ultimate
 • Windows Vista Enterprise, Business, or Ultimate
 • Windows XP Professional or Tablet PC
 • Windows 2000 Professional
 • Windows NT Workstation 4.0
 • Windows 98 SE

 

 

microsoft_dynamics365.jpg

 

 • CRM en ERP

Dynamics 365 (On-Premises) Server is server-software voor klantenrelatiebeheer (CRM) die tools biedt voor het opslaan en analyseren van klantendossiers. Het is de opvolger van Dynamics CRM Server en draait op Windows Server.

Dynamics 365 (On-Premises) is de on-premises versie van de Microsoft Dynamics 365 cloud-gebaseerde dienst. Deze versie van Dynamics 365, namelijk On-Premises, biedt niet alle functionaliteit voor klantenrelatiebeheer (CRM) die beschikbaar is in de cloud-gebaseerde dienst.

Er zijn drie Dynamics 365 On-Premises producten in donatie. Deze softwareproducten helpen het relatiebeheer te vereenvoudigen door alle informatie over de ontvanger op een centrale plaats samen te brengen. Het automatiseert en stroomlijnt ook processen door beste praktijken vast te stellen en consistente procedures te creëren.

Bekijk deze gids voor meer informatie over Dynamics CRM versies en licenties.

Microsoft launches Visual Studio Online public preview and ...

 • Webontwikkeling en grafisch ontwerp

Visual Studio Professional with MSDN is een geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE) voor individuele ontwikkelaars en kleine teams. Het ondersteunt de ontwikkeling van applicaties voor Windows, SharePoint, cloud, web en mobiele platforms.

Visual Studio Test Professional with MSDN is een geïntegreerde set van testtools voor individuele ontwikkelaars en teams. Het bevat geen geïntegreerde ontwikkelingsomgeving voor het bouwen van applicaties.

 SharePoint Online | Office 365 at UWM

 • Ontwikkeling voor een intranet/informatiesysteem

Sharepoint Server is een serverplatform voor het delen van informatie, samenwerking en inhoudsbeheer. Alleen interne gebruikers met een passende licentie hebben toegang tot de diensten.

Een SharePoint Server Client Access License (CAL) geeft een gebruiker het recht op toegang tot SharePoint Server Services. Met deze CAL kan een gebruiker toegang krijgen tot SharePoint Server vanaf elk apparaat (bijvoorbeeld wanneer een werknemer toegang heeft tot de server vanaf een computer op het werk en een andere thuis). Apparaat CALs zijn ook beschikbaar. Een apparaat CAL geeft één computer toegang tot SharePoint Server, ongeacht het aantal gebruikers (bijvoorbeeld een gedeeld werkstation).

 

 • Server applicatieMicrosoft Exchange Logo

1. Exchange Server Standard Edition is software voor het beheer van e-mail en persoonlijke informatie die draait op Windows Server. Het biedt een samenwerkingsomgeving voor beveiligd berichtenverkeer binnen en buiten een organisatie. De standaardeditie is bedoeld voor kleine en middelgrote bedrijven en is beperkt tot vijf mailboxdatabases.

Een client-toegangslicentie (CAL) voor Exchange Server Standard geeft een gebruiker toegang tot Exchange Server Standard of Enterprise edition vanaf elk toestel. Een werknemer kan bijvoorbeeld toegang krijgen tot de server vanaf een computer op het werk en een andere thuis.windows-server-logo - OneTechStop

2. Windows Server Essentials is een editie van het Windows Server-operating systeem die is ontworpen voor kleine organisaties met maximaal 25 gebruikers en 50 apparaten. Wanneer het op een servercomputer is geïnstalleerd, configureert het automatisch netwerkrollen zoals afdrukserver, domeincontroller, webserver en bestandsserver.

Windows Server Standard is een operatingssysteem voor servers waarmee een computer netwerkrollen kan beheren, zoals afdrukserver, domeincontroller, webserver en bestandsserver. Als serverbesturingssysteem is het ook het platform voor afzonderlijk aan te schaffen serverapplicaties zoals Exchange Server of SQL Server. De Standard Edition is ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven met fysieke of licht gevirtualiseerde serveromgevingen.

Een clienttoegangslicentie (CAL) is vereist voor elk apparaat of elke gebruiker die toegang heeft tot de server om gebruik te maken van File Services, Print Services, Remote Access Service of Terminal Services, of voor elke geverifieerde gebruiker die toegang heeft tot Windows Server als webserver of applicatieserver. Voor een groot aantal geauthenticeerde internetgebruikers is een externe connector-licentie beschikbaar.

Met deze gebruikers-KAL kan een gebruiker om toegang te krijgen tot Windows Server vanaf elk apparaat (bijvoorbeeld wanneer een werknemer toegang heeft tot de server vanaf een computer op het werk en een andere thuis). Apparaat CALs zijn ook beschikbaar. Een apparaat CAL geeft een computer toegang tot Windows Server, ongeacht het aantal gebruikers (bijvoorbeeld op een gedeeld werkstation).

 

Microsoft Sql Server Logo Png

 

3. SQL Server Standard Edition is relationele databaseserversoftware met tools voor dataopslag, -beheer, -analyse en -reporting.

Een client-toegangslicentie (CAL) voor apparaat SQL Server geeft een computer toegang tot SQL Server wanneer de server is opgesteld in het Server/CAL-model. Het apparaat kan door een willekeurig aantal gebruikers worden gebruikt (bijvoorbeeld op een gedeeld werkstation).

Een client-toegangslicentie SQL Server (CAL) geeft een gebruiker toegang tot SQL Server vanaf elk apparaat wanneer de server in client/server-modus is opgesteld. Een werknemer kan bijvoorbeeld toegang krijgen tot de server vanaf een computer op het werk en een andere thuis.

 

Bekijk het aanbod van Microsoft Donaties!

 

 

Discounts Microsoft

Discounts zijn grote kortingen op software en hardware, soms tot 70% korting op de marktprijs.

Vraag via het contactformulier of u een specifieke tool van Microsoft nodig hebt, ons team zal u begeleiden.

De bekendste producten in het Microsoft Discounts programma zijn:

Office 2019 Professional Plus - günstig kaufen | Software.de

 

Office Professional Plus, dit zijn drie extra applicaties die niet zijn opgenomen in de Standard suite inclusief Access, InfoPath en Skype for Business. LET OP, Skype for Business gaat op 31 juli 2021 met pensioen. Microsoft Teams vervangt het.

 

 

Remote Desktop Services stelt een gebruiker in staat verbinding te maken met een computer op afstand. Een clienttoegangslicentie (CAL) is vereist voor elk apparaat of elke gebruiker die toegang heeft tot Windows Remote Desktop Services.

 • User CAL voor een gebruikers-KAL, vanaf elk apparaat.

 • Device CAL voor een CAL apparaat, ongeacht het aantal gebruikers.

 • External Connector License voor een Externe Connector Licentie (ECL) die geldt voor een onbeperkt aantal gelijktijdige verbindingen.

 

Bekijk alle Discounts van Microsoft!

 

 

 

Cloud Microsoft - Microsoft 365, ook bekend als Office 365

 

Microsoft Office 365 - Logos Download

 

Microsoft stelt Microsoft 365 ter beschikking van non-profits, gratis of tegen een sterk gereduceerde prijs. Microsoft 365 is een cloudapplicatie die webtoegang biedt tot vertrouwde Office-oplossingen, plus zakelijke e-mail, instant messaging, agenda en videoconferencing, en toegang tot uw documenten, waar u ook bent. Het aanbod omvat diverse abonnementen, zowel donaties als met korting. Ongeacht de grootte van uw organisatie, u vindt altijd een betaalbaar plan dat aan uw behoeften voldoet.

 • Bezoek de Nonprofit-sectie van de Microsoft-website en kom meer te weten over de verschillende Microsoft 365-abonnementen die beschikbaar zijn voor non-profitorganisaties.

 • Klik op de groene knop "Start".
 • Als is bevestigd dat u in aanmerking komt, worden de aanbiedingen van Microsoft 365 voor non-profitorganisaties zichtbaar in het beheerportaal.

 • Ga naar het tabblad Licentiebeheer in het beheerportaal om uw proefgebruikers opnieuw toe te wijzen aan het Microsoft 365-aanbod van uw keuze. U kunt ook extra gebruikers toewijzen. Nadat uw aanvraag is goedgekeurd, wordt het abonnementsgeld rechtstreeks aan Microsoft betaald (indien van toepassing, afhankelijk van het abonnementstype).

LET OP: het Microsoft 365 voor non-profits programma wordt niet geleverd door de SOCIALware site. Anderzijds biedt SOCIALware op haar site Windows-besturingssystemen en Office producten die uw Microsoft 365-abonnement kunnen ondersteunen of aanvullen.

 

Kijk eens naar het Cloud aanbod van Microsoft!

 

 

Extra hulpbronnen

 

Neem contact met ons op voor alle informatie

 

SOCIALware heeft al ...

16.000

geregistreerde VZWs

180.000.000 €

besparing gerealiseerd door de vzw’s

595.000

producten verdeeld