19.08.2021

Top tools gevraagd door onze community

Top tools.png

 

Ontdek de meest gevraagde tools door onze community van non-profits voor grafisch ontwerp, kantoorautomatisering of cybersecurity: Microsoft Office Standard, NortonLifeLock Antivirus of Adobe Creative Cloud.

 

 

Tools per categorie

Office en

kantoorautomatisering

Grafisch ontwerp

Servers

Cybersecurity

Videoconferencing

Cloud

Project management

Databases en Analytics

 

 

Meer informatie

Meer informatie

Neem contact met ons op

voor alle informatie

 

 

Office en kantoorautomatisering

 

 

Microsoft Office 2017 Free ISO Download | Microsoft office ...

Suites Office

De populairste producten in de donatiecatalogus van Microsoft zijn de Office Standard Suite voor PC en MAC.

Het omvat Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook en Publisher. Deze donatie voorziet in een licentie om de software op één enkel apparaat te installeren.

 • Ontdek hoe u uw Office Standard-suite kunt combineren met uw Office 365 Cloud-abonnement

 Access

Access is niet inbegrepen in de Office Standard suites, maar het is mogelijk om het tool via ons programma te verkrijgen.

Access software is beschikbaar als een licentie voor één apparaat.

 

 

Microsoft visio Logos
Visio Standard

Visio Standard is een programma voor het maken van diagrammen.

Gebruikers kiezen een sjabloon, slepen vormen naar de tekening, verbinden de vormen en voegen zo nodig tekst toe.

 

 

neverland: Microsoft Project
Project

Project software is een project management software.

Het stelt managers in staat om op de hoogte te blijven en projectwerk, schema's en financiën te controleren. Deze versie van Project kan niet worden verbonden met Project Server en geïntegreerd met de Microsoft Enterprise Project Management (EPM) oplossing. Organisaties die deze functies nodig hebben, moeten Project Professional gebruiken.

 

 

 

Grafisch ontwerp

 • Adobe
  • Adobe Acrobat Pro 2020 for Windows and MAC
  • Adobe Creative Cloud All Apps Plan 1-Year Individual Membership — Access to Discounted Rates
  • Photoshop Elements 2021 and Premiere Elements 2021 Bundle
  • Adobe Acrobat Pro DC 1-Year Individual Membership - Access to Discounted Rates

 

 

Adobe Acrobat - Wikipedia

 

Adobe Acrobat Pro 2020 for Windows and MAC

Met Acrobat Pro kunt u PDF-bestanden bekijken, maken, bewerken en samenvoegen. Ze zijn ook geïntegreerd met populaire toepassingen voor het maken van documenten, zoals Microsoft Word en Google Docs, wat betekent dat u een document rechtstreeks vanuit die toepassing kunt exporteren of opslaan als PDF, en dat u elektronische handtekeningen van iedereen kunt verzamelen en bijhouden, ongeacht of ze lid van Adobe zijn.

Acrobat Pro is beschikbaar in het SOCIALware programma met 2 licenties:

 

 

 

Adobe Creative Cloud - Logos Download

 

Adobe Creative Cloud All Apps Plan 1-Year Individual Membership — Access to Discounted Rates

De Adobe Creative Cloud Suite wordt aangeduid als het product Adobe Creative Cloud All Apps Plan 1-Year Individual Membership — Access to Discounted Rates.

Creative Cloud omvat meer dan twee dozijn applicaties en diensten voor fotografie, creatief schrijven, video, web en UX-design die werken op computers en mobiele apparaten. Nu kun je je projecten naar een hoger niveau tillen met Photoshop op de iPad, tekenen en schilderen met Adobe Fresco, creëren voor 3D en virtual reality, en lid worden van een wereldwijde community van creatieve professionals.

 

 

Adobe Releases Photoshop and Premiere Elements 15 | B&H ...

 

Photoshop Elements 2021 and Premiere Elements 2021 Bundle

Photoshop Elements 2021 and Premiere Elements 2021 is een product dat twee Adobe-applicaties combineert. Photoshop Elements is een programma voor het bewerken, retoucheren, optimaliseren en distribueren van digitale foto's. Premiere Elements is een digitaal videobewerkings- en publicatieprogramma. Samen tellen ze als één individueel product voor de jaarlijkse Adobe-donatielimiet van een organisatie.

Deze donatie voorziet in een licentie voor Photoshop Elements 2021 en een licentie voor Premiere Elements 2021. Elke licentie geeft een gebruiker het recht de toepassingen te installeren en te gebruiken. U kunt beide toepassingen op verschillende computers installeren.

 

 

Download Full: Acrobat DC Pro Crack

 

Adobe Acrobat Pro DC 1-Year Individual Membership - Access to Discounted Rates

Met Acrobat DC kunt u PDF-bestanden bekijken, maken, bewerken en samenvoegen. Ze zijn ook geïntegreerd met populaire toepassingen voor het maken van documenten, zoals Microsoft Word en Google Docs, wat betekent dat u een document rechtstreeks vanuit die toepassing kunt exporteren of opslaan als PDF, en dat u elektronische handtekeningen van iedereen kunt verzamelen en bijhouden, ongeacht of ze lid van Adobe zijn.

Acrobat DC bevat alle functies van Acrobat Pro, plus extra functies: Cloudopslag van PDF's en mobiele toegang, extra Microsoft- en Adobe-integraties, elektronische handtekeningen.

 • Het verschil begrijpen tussen Adobe Acrobat Pro en Adobe Acrobat DC

 

 

AutoCAD Careers - Everything You Need To Know | Scan2CAD

 

Autodesk AutoCAD, 1-Year Subscription

Autodesk AutoCAD is software voor het ontwikkelen en tekenen van 2D- en 3D-ontwerpen. Deze donatie voorziet in een jaarabonnement op AutoCAD voor één gebruiker, waarmee de software op één computer kan worden geïnstalleerd en uitgevoerd, en in 25 GB aan A360 cloudopslag.

 

 

AutoCAD Architecture | Autodesk

 

Autodesk Architecture, Engineering and Construction Collection, 1-Year Subscription

Autodesk Architecture, Engineering & Construction Collection is software voor het maken van 3D-bouwontwerpen en infrastructuurontwerpen voor transport-, land-, nuts- en waterprojecten. Het ondersteunt BIM- (Building Information Modeling) en CAD- (Computer Aided Design) workflows.

Deze donatie biedt een jaarabonnement op de Architecture, Engineering, and Construction Collection voor één gebruiker die de software kan installeren en gebruiken op één computer, evenals 25GB aan A360 cloud-opslag. Deze collectie omvat AutoCAD®, Revit®, Navisworks Manage®, en meer.

 

 


Autodesk Fusion 360 詳細・価格:オートデスク株式会社|SmaBiz!

Autodesk Fusion 360 1-Year Subscription

Autodesk Fusion 360 is cloud-gebaseerde CAD-, CAM- en 3D CAE-software voor het ontwerpen van modellen met solid- of freeform-modelleringstechnieken en het delen ervan met andere samenwerkers. Deze donatie biedt een jaarabonnement op Fusion 360 voor één gebruiker die de software kan installeren en uitvoeren op één computer, evenals 25 GB aan A360 cloud-opslag.

 

 

 

Servers

windows-server-logo - OneTechStop

Windows Server Standard Edition

Windows Server Standard is een operatingssysteem voor servers waarmee een computer netwerkrollen kan beheren, zoals afdrukserver, domeincontroller, webserver en bestandsserver. Als serverbesturingssysteem is het ook het platform voor afzonderlijk aan te schaffen serverapplicaties zoals Exchange Server of SQL Server. De Standard Edition is ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven met fysieke of licht gevirtualiseerde serveromgevingen.

 

 

Cybersecurity

 • Elektronische handtekening
 • Datasback-up en -herstel

 

 

PartnerOn with DocuSign - ContentMX

 

DocuSign Standard Edition

U kunt DocuSign gebruiken om documenten te ondertekenen, te verzenden en te beheren. DocuSign vervangt afdrukken, faxen, scannen en expres levering van documenten door de goedkeuring en beslissingen errond digitaal te maken.

 

 

SoftwareReviews | Veritas Backup Exec | Make Better IT ...

 

Veritas Backup Exec 21

Veritas Backup Exec 21 is een backup- en herstelsoftware die draait op Windows Server. Dankzij zijn functies kan het een back-up maken van Windows-, Mac- en Linux-computers en virtuele machines.

 • Onze tools voor back-up en herstel beter begrijpen

 

 

Norton Family Premier Review: Are Your Kids Safe Online ...

Norton Security Deluxe 1-Year Subscription

Norton Security Deluxe 1-Year Subscription hiermee kunt u een abonnement kopen voor het gebruik van het product op maximaal vijf apparaten gedurende één jaar. Het abonnement omvat beschermingsupdates en nieuwe productfuncties. Het product zal na een jaar volledig ophouden te functioneren, tenzij het abonnement wordt verlengd.

 

 

Bitdefender - Logos Download

 

Bitdefender Internet Security

Bitdefender Internet Security [voor 1 apparaat, 3 apparaten en 5 apparaten] is beveiligingssoftware die computers beschermt tegen virussen, spam en andere online bedreigingen.

 

 

 

Bitdefender GravityZone Business Security

Bitdefender GravityZone Business Security [voor 10 apparaten, 25 apparaten en 50 apparaten] is software die laptops, desktops, servers en genetwerkte virtuele machines beschermt tegen virussen, wormen, Trojaanse paarden, spyware, adware, rootkits en andere bedreigingen. Netwerkbeveiliging wordt beheerd vanaf een centrale console.

 

 

Bitdefender Mobile Security for Android

Bitdefender Mobile Security for Android [voor 1 apparaat] kan worden gebruikt om de mobiele apparaten van uw organisatie te beschermen tegen e-bedreigingen of diefstal.

 

 

Bitdefender Antivirus for Mac

Bitdefender Antivirus voor Mac [voor 1 apparaat of 3 apparaten] is beveiligingssoftware die Macs beschermt tegen virussen en andere online bedreigingen.

 

 

Videoconferencing

 • Zoom Meetings 1-Year Subscription - Access to Discounted Rates
 • TeamViewer Business 1-Year Initial Subscription (Donated)

Zoom Logo png | | MotionGraphicPlus

Zoom Meetings 1-Year Subscription - Access to Discounted Rates

U kunt Zoom-producten gebruiken om te communiceren met collega's, partners, donoren, vrijwilligers en deelnemers tijdens vergaderingen en webinars.

 

 

teamviewer-logo - Electric Red, Inc.

 

TeamViewer Business 1-Year Initial Subscription (Donated)

Met TeamViewer kunt u uw scherm en zelfs de bediening van uw computer op afstand delen.

Dit is een krachtig tool wanneer u niet begrijpt hoe een toepassing werkt en zeer snel hulp op afstand nodig hebt.

U kunt ook tegelijk met uw collega's aan hetzelfde document werken.

 

 

 

Cloud

 

Amazon Web Services Credits for Nonprofits

Amazon Web Services (AWS) gaat over cloud computing-diensten. Dat wil zeggen, cloudoplossingen die u toegang geven tot computing, opslag, datawarehousing, ontwikkeling, analyse, contentlevering en andere krachtige diensten om non-profitorganisaties te helpen groeien zonder te investeren in fysieke infrastructuur.

AWS biedt promotionele kredieten aan non-profits. Als uw organisatie in aanmerking komt, kan AWS u een subsidie van USD 1.000 per boekjaar (1 juli tot 30 juni) verstrekken. Om toegang te krijgen tot dit aanbod, is er slechts een administratiekost van €82,00 + BTW.

 • Creëer een online platform voor het delen van online documenten voor mijn non-profit

 

 

 

Project management

Asana Logo PNG Transparent & SVG Vector - Freebie Supply

 

Asana Premium or Business, 1-Year Subscription, Access to Discounted Rates

U kunt Asana gebruiken om teams in uw organisatie te helpen hun werk te coördineren en te beheren. Teams kunnen samenwerken waar ze ook zijn met de web- en mobiele applicatie van Asana.

 • Uw projecten beheren met Asana

 

 

Databases en Analytics

File:Tableau Logo.png - Wikimedia Commons

 

Tableau Desktop and Tableau Prep Builder, 2-Year Subscription

U kunt Tableau gebruiken om met een minimum aan expertise visuele voorstellingen te maken en te delen van alle datas in uw organisatie.

 

 

Meer informatie

 

 

Neem contact met ons op voor alle informatie!

 

 

SOCIALware heeft al ...

16.000

geregistreerde VZWs

180.000.000 €

besparing gerealiseerd door de vzw’s

595.000

producten verdeeld