07.10.2021

WEBINAR - Cybersecurity volgens ESET

WEBINAIRE - La cybersécurité selon ESET

 

In samenwerking met ESET biedt SOCIALware op donderdag 7 oktober van 10.00 tot 11.00 uur een webinar aan waarin de tools van dit gerenommeerde Europese bedrijf worden gepresenteerd om uw non-profit bewuster te maken van cybersecurity.

Ik schrijf me in

Het programma

ESET is al meer dan 30 jaar een pionier op het gebied van cybersecurity en biedt anti-malware oplossingen op basis van een unieke meerlaagse technologie die meerdere scanengines combineert om het hoogste niveau van bescherming te garanderen.

Weet je niet wat antimalware is? En nog minder wat sandboxing is? Dan is deze webinar iets voor jou!

"De afgelopen jaren merkten we een voortdurende toename van het aantal pogingen tot ransomware." (Source : Safe On Web, Januari 2021) Sinds telewerken wijdverbreid is, proberen steeds meer oplichters u online te bedriegen via phishing en andere middelen. Het is tijd om uw non-profit bewust te maken van deze cyberdreigingen!

 

ESET is de nummer één leverancier in de EU en de enige Europese leverancier in de top vijf.

Tijdens het webinar zal Jasper van ESET uitleg geven over de producten waarmee u uw non-profit kunt beschermen in haar dagelijkse werkzaamheden.

  • ESET Protect Entry met antimalware, anti-ransomware, interne sandboxing, geheugenanalyse, DNA-analyse, UEFI-analyse, exploit blocker, beheerd via de management console.
  • ESET Protect Advanced met alle functies van het vorige standaardaanbod, alsmede antispam, firewallsoftware, bescherming tegen botnets, filtering van webcontent. Sandbox in de cloud, full disk encryptie, beheerd via de management console.

Jasper zal het ook hebben over gegevensversleuteling en dubbele authenticatie. Dit zijn allemaal concepten op het gebied van cybersecurity waarover dit webinar uw non-profit kan inlichten!

 

Het webinar is gratis en vindt plaats in het Nederlands en op afstand via de Zoom tool.

Ik schrijf me in

 

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

SOCIALware heeft al ...

16.000

geregistreerde VZWs

180.000.000 €

besparing gerealiseerd door de vzw’s

595.000

producten verdeeld