31.03.2014

Lancering van het Bitdefender donatieprogramma – maart 2014

prod-bitdefender-logo_Medium.jpg

 

Bitdefender is een toonaangevende producent van beveiligingssoftware die wereldwijd meer dan 450 miljoen gebruikers telt. Het bedrijf is volledig gewijd aan de veiligheid van het internet voor iedereen.

De door SOCIALware aangeboden producten, met name Bitdefender Internet Security, Anti-Virus for Mac, Small Office Security en Client Security Management Server bieden uw individuele PC’s en Mac’s en uw netwerken en servers een optimale bescherming. U ontvangt regelmatig beveiligingsupdates, en virussen en besmette documenten worden gereinigd, in quarantaine geplaatst en verwijderd. Alle security suites hebben een aantal andere beschermende functies, zoals gecodeerde wachtwoord managers en informatie diefstalpreventie. Ongeacht welke programma's uw non-profit gebruikt, Bitdefender garandeert de veiligheid van uw toestellen.

Door zijn uitdrukkelijk focus op beveiliging kreeg Bitdefinder werd aan het bedrijf de eerste plaats wereldwijd toegekend door onafhankelijke testlabo’s van beveiligingssoftware, zoals AV-TEST, AV-Comparatives, Checkmark, ICSA Lab en Virus Bulletin. Na meer dan een decennium aan de frontlinie in de strijd tegen malware en andere vormen van online criminaliteit, is Bitdefender een marktleider geworden in termen van innovatie.

Bitdefender werkt aan het verwijderen van grenzen en het opbouwen van vertrouwen binnen gemeenschappen door toegang te verstrekken tot de nieuwste innovaties technologie daar toe te passen waar ze het best kan dienen. Naast het commerciële aanbod voor bedrijven en thuisgebruikers, ontwikkelt en promoot het bedrijf een volledige waaier van gratis producten voor pc's, smartphones en tablets. Bitdefender produceert ook een reeks gratis voorzieningen en beveiliging voor sociale netwerken en werkt samen met scholen en non-profitorganisaties om hen te beschermen tegen online aanvallen.

Raadpleeg de lijst van Bitdefender producten beschikbaar in het donatiepgrogramma en de toelatingsvoorwaarden.

Meer informatie: http://www.bitdefender.nl/

AV-Comparatives Chart: Real World Protection Test

PC World: Bitdefender Small Office Security

Bitdefender Anti-virus for Mac Review