29.08.2016

Software donaties voor de sportsector

sportbeurs_thumb.jpg

ICT wordt steeds belangrijker voor de ondersteuning van de interne werking van sportfederaties en –clubs en van de intense informatie-uitwisseling tussen leden, bestuursorganen, vrijwilligers en andere partijen. Technologie kan ook handig worden ingezet om de sportactiviteit meer zichtbaarheid te geven en nieuwe leden te mobiliseren.

Onze belangrijkste IT-partners zijn er op hun beurt van overtuigd dat de sportbeoefening door een zo breed mogelijke groep van de maatschappij het algemeen welzijn bevordert.

Daarom kunnen sportfederatie en –clubs, voor zover ze opgericht zijn als vzw en hoofdzakelijk de amateur sportbeoefening beogen, aanspraak maken op donaties of hoge kortingen op softwareproducten van MicrosoftSymantecAdobeGoogleAutodeskBitdefenderBoxCleverReachTableauDecos Minute en Procurios, alsook high end refurbished hardware van Comex.

Wenst u hier meer over te weten? Onmoet op 15/9 het team van SOCIALware op de Vlaamse Sport Vakbeurs:

  • Op stand 41B
  • Tijdens een lezing om 18u

Wat onze gebruikers ervan zeggen

“Dankzij SOCIALware is Psylos vzw - de door de Vlaamse Overheid erkende g-sportfederatie die zich richt naar sporters met een psychische kwetsbaarheid - mee met zijn tijd op het vlak van software. Wij maken sinds jaar en dag gebruik van de diensten en knowhow van SOCIALware en konden zo reeds duizenden euro’s uitsparen op ons informaticabudget. Het ruime aanbod, de vlotte service, en dit aan duizelingwekkende (lage!) tarieven, zorgen ervoor dat wij nu en in de toekomst overtuigde SOCIALware-gebruikers zijn.”

Thomas Botterman, Administratief Coördinator Psylos vzw - Vlaamse Federatie voor Sport en Recreatie in de Geestelijke Gezondheidszorg


“Mensen verwachten ook van sportverenigingen steeds meer professionaliteit. Eerst en vooral natuurlijk wat betreft ons aanbod in gymnastieklessen. Maar daarnaast verwachten mensen ook dat communicatie en het bestuur van de vereniging op een gedegen manier gebeurt. Daarbij maken we graag gebruik van enkele softwareoplossingen die we niet zouden kunnen kopen zonder de hulp van SOCIALware. Een geldige licentie voor Microsoft Office Pro, Adobe Photoshop, etc zijn quasi onbetaalbaar voor een gewone club als wij. Maar dankzij SOCIALware moeten onze lesgevers en bestuurders niet in eigen zak tasten, en kunnen we hen ondersteunen met goede en officiële licenties.”

Cindy Braspenning, Turnkring Rust Roest Merksplas VZW


“G-Sport Tienen vzw dankt SOCIALware en haar partners voor het aanbieden van zeer betaalbare software die zowel ons ledenbeheer als onze boekhouding vergemakkelijkt. Wij hopen dat elke sportclub de weg naar SOCIALware zal vinden, het is echt een aanrader! Je ontvangt professionele programma’s en tevens staat er steeds iemand klaar om je advies te geven, dit alles in enkele muisklikken.”

Vera Vanparijs, Voorzitter G-sport Tienen vzw