03.10.2016

Invoering van Microsoft Azure credits voor non-profit organisaties

Microsoft Azure logo.png

Naar een artikel van Mathan Allington, Connecting Up Australia (aangepast in 2018 bij de wijziging van het jaarlijks tegoed)

Microsoft Philanthropies kondigde deze week aan Microsoft Azure diensten ter beschikking te stellen van non-profitorganisaties die hiervoor in aanmerking komen, onder de vorm van een tegoed van US$3,500 per jaar.

"Het verheugt me om aan te kondigen dat Microsoft een volgende stap zet in het waarmaken van ons engagement om USD$ 1 miljard in te zetten opdat onze clouddiensten het algemeen belang dienen. Vandaag maken we via Microsoft Philanthropies de Microsoft Azure diensten breed beschikbaar voor in aanmerking komende non-profitorganisaties, door het aanbieden van Azure credits. Microsoft Azure cloud services helpen organisaties om versneld te innoveren, met behulp van ingebouwde intelligentie die beter inzicht en besluitvorming mogelijk maakt, een brede selectie van besturingssystemen ondersteunt, en toonaangevende beveiliging biedt. Dit aanbod wordt toegevoegd aan de bestaande uitgebreide suite van Microsoft cloud services die beschikbaar zijn om non-profitorganisaties in staat stellen om hun missies te versterken."

Mary Snapp, Corporate Vice President and Head of Microsoft Philanthropies (Lees de volledige aankondiging)

Wat is Microsoft Azure?

Azure biedt een geïntegreerde suite van clouddiensten- analytics, rekenkracht, web en mobiele apps, networking, opslag, en nog veel meer - om uw non-profit organisatie in staat stellen meer te bereiken - meer inzicht, meer efficiëntie en meer impact. Azure levert diepere inzichten om de besluitvorming te verbeteren, ondersteunt een brede selectie van besturingssystemen, en levert toonaangevende beveiliging. Het past naadloos in uw bestaande IT-infrastructuur en is schaalbaar in functie van de groei van uw organisatie- waardoor u over de mogelijkheid beschikt om de kracht van Microsoft's datacenters te benutten voor een breed scala aan functies en scenario's.

Wat krijgt u?

$3,500 (USD) in jaarlijks tegoed voor de volledige portfolio van Azure diensten, met inbegrip van, maar niet beperkt tot:

 • Web en mobile apps
 • Business apps
 • Microservice apps
 • Ontwikkeling en testing
 • Big data en analytics
 • Internet of Things
 • Backup, recovery en archivering
 • High performance computing
 • Digitale media

FAQ's

Ik heb al toegang tot de Office 365 Nonprofit aanbieding, moet ik mij opnieuw aanmelden voor toegang tot Azure?
Neen, u hoeft niet opnieuw aan te melden. Als u al gevalideerd bent voor Office 365 via het donatieprogramma, komt u automatisch in aanmerking voor Azure. Het is mogelijk dat u een andere TechSoup validatietoken moet voorleggen, die u kunt aanvragen vanuit uw SOCIALware account pagina, onder de token tab.

Ik gebruik vandaag geen Microsoft donaties, hoe weet ik of ik voor deze aanbieding in aanmerking kom?
Als u bent geregistreerd bij SOCIALware voor het ontvangen van donaties of kortingen, dan toont uw account pagina of u in aanmerking komt voor Microsoft non-profit aanbiedingen.

Kan deze Azure aanbieding samengaan met mijn bestaande Pay-As-You-Go account?
Ja!

Ik heb via SOCIALware Microsoft server applicaties bekomen met Software Assurance, kan ik ze verder gebruiken onder Azure?
Ja. License Mobility through Software Assurance verleent Microsoft Volume Licensing klanten de flexibiliteit om server applicaties met active Software Assurance die hiervoor in aanmerking komen op Azure te implementeren. Dankzij dit Software Assurance voordeel is het niet nodig om nieuwe licenties aan te schaffen, en kunt u de bestaande licenties zonder mobility fee installeren op het Azure cloud platform. Resources: Eligibility Requirements >> |  Microsoft server software support for Microsoft Azure virtual machines >>

Hoe kan ik na één jaar mijn Azure tegoed verlengen ?

30 dagen voor het jaarlijks vervallen van uw krediet moet u van Microsoft Philanthropies een e-mail ontvangen met de nodige instructies. Als u deze e-mail niet ontvangt:

 1. Controleer eerst uw junk / spam om na te gaan u de e-mail er zich bevindt
 2. Open anders een support ticket bij de Azure helpdesk om de e-mail handmatig te laten toesturen

Aan de slag!

Azure voor non-profitorganisaties aanvragen

Instructies voor het opzetten van Aure voor non-profits

Veel gestelde vragen rond Azure