Het Exact Online discountprogramma

SOCIALware werkt samen met softwarebedrijf Exact en verdeler Compuboek om Belgische vzw's een betaalbare toegang te geven tot professionele financiële toepassingen. Exact is de marktleider voor beheersoftware in de cloud voor KMO's en verenigingen.  Met boekhouden, integratie met banken en facturatie in één toepassing is het de basis van iedere gezonde vzw. Daarnaast biedt Exact gespecialiseerde modules voor analytisch boekhouden en budgetteringen.


Hiermee heeft u volledige controle over de financiële gezondheid van uw vzw:

  • Verhoog efficiëntie en transparantie: alles geautomatiseerd en real time zichtbaar in 1 flexibel online abonnement, met uitbreidbare modules als budgetten en kostenanalyse
  • Haal meer uit online samenwerken: werk samen aan het beste resultaat
  • Verbeter de resultaten: neem betere beslissingen door 24/7 inzicht in alle cijfers.


Bovendien is CRM gratis geïntegreerd in de Exact vzw pakketten. Dit biedt mogelijkheden rond het opvolgen van relaties en een nauwere opvolging van de leden met mailing faciliteiten. Medewerkers, bestuursleden kunnen essentiële gegevens bijwerken via de mobiele app.

De door SOCIALware gevalideerde vzw’s genieten een korting van 15% op de maandelijkse Exact Online abonnementsprijzen. Raadpleeg hier de Exact tarieven voor SOCIALware leden.De kortingen gelden enkel voor nieuwe abonnementen.

Om van deze korting te genieten, vraag uw SOCIALware bestelcode aan via onderstaande button, vul het bestelformulier op de Compuboek website in, met opgave van uw bestelcode in het betrokken veld.