22.05.2017

Speel handig in op uw donatiequota

July 1st.jpg

De meerderheid van de SOCIALware donatiepartners hanteren een beperking op het aantal producten die u kunt aanvragen binnen een jaarlijkse cyclus. Deze loopt tussen 1 juli en 30 juni. Elk jaar kunt u dus op 1 juli met een blanco blad herbeginnen.

Nu juli nadert, raden we u aan om uw behoeften te evalueren. Als u uw quota van dit jaar nog niet hebt opgebruikt en u voorziet dat uw behoeften de jaarlijkse quota kunnen overstijgen, overweeg dan het plaatsen van bestellingen voor vrijdag 23 juni, om handig in te spelen op de quota van twee cycli.

Meer bepaald betreft dit de donaties van volgende partners :

Geen nood! U kunt nog steeds producten bestellen na 1 juli, en uw bestaande licenties komen niet te vervallen. Dit is slechts een reset van uw jaarlijkse quota, wat nieuwe mogelijkheden opent.

Tot slot willen we meegeven dat enkel bestellingen waarvan de betaling tegen 23 juni ontvangen is binnen de huidige quota worden beschouwd, onder voorbehoud dat ze in voorraad zijn.

Ter herinnering, voor haar donaties van permanente licenties hanteert Microsoft een 2-jaarlijkse donatiecyclus. De reset datum ligt niet vast en is afhankelijk van uw bestelgedrag in het verleden. Daarom informeren we u per individuele e-mail een paar weken voor het opnieuw instellen van uw cyclus.