13.09.2018

Product update: Veritas

veritas

Veritas Backup Exec en Veritas System Recovery Veritas zijn twee families van applicaties ontworpen om een organisatie te beschermen tegen gegevensverlies als gevolg van systeemstoringen.

 

De producten werden reeds ter beschikking gesteld door SOCIALware in het verleden, toen zij deel uitmaakten van het aanbod van Symantec. Dit bedrijf werd gesplitst en sinds 2016 verzekert Veritas Technologies de continuïteit van het donatieprogramma.  Het heeft nu zijn twee back-up- en herstelproducten verder ontwikkeld, met een update voor beide: System Recovery 18 en Backup Exec 20. 

 

Veritas System Recovery is gespecialiseerd in back-up en, belangrijker nog, systeemherstel. Backup Exec biedt geavanceerde, krachtige mogelijkheden voor virtuele, fysieke en multi-cloudomgevingen, gericht op kleine tot middelgrote organisaties. Veritas-producten helpen bij het beveiligen, ontdekken en herstellen van gegevens op verschillende platforms, opslagomgevingen of hybride cloud-architecturen.

 

De nieuwe Backup Exec beveiligt kritieke gegevens in de multi-cloud

 

Met Backup Exec kunt u een back-up maken en de volledige infrastructuur herstellen, ongeacht of deze virtueel of fysiek is, of een combinatie van beide. De software is speciaal ontworpen voor organisaties die complexere bedrijfssoftware uitvoeren. Terwijl u uw gegevens en workloads naar de cloud verplaatst, stuit u op een aantal problemen. Het beschermen en vooral visualiseren van gegevens in deze complexe hybride en multi-cloud-omgevingen is niet eenvoudig. De nieuwe versie van Backup Exec richt zich precies op deze uitdaging en bouwt voort op de onlangs aangekondigde cloudintegraties. Deze donatie aanschaffen? >>

 

Systeemherstel binnen een paar minuten

 

Systeemherstel van Veritas is een back-up- en hersteloplossing die schijf-imagingtechnologie gebruikt om servers te beschermen. De software legt snapshots vast van de volledige harde schijf, die kan worden opgeslagen op vrijwel elk type opslagapparaat of kan worden geconverteerd naar een virtuele harde schijf. Na systeemuitval kunnen deze snapshots binnen enkele minuten worden hersteld - naar dezelfde hardwareconfiguratie of naar een nieuwe setup. Met Veritas System Recovery kunt u de downtime verminderen en de onaangename gevolgen van een storing voorkomen. Of u nu een enkel bestand of e-mail, een fysieke computer of een volledig virtueel systeem herstelt, u kunt de werking binnen enkele minuten eenvoudig hervatten. Graag deze donatie ontvangen? >>

https://www.socialware.be/nl/node/1241