Validatiediensten

Validaties maken deel uit van SOCIALware's programma voor non-profits. Voor meer informatie over het validatieprogramma, bezoek deze pagina.

Onderstaande lijst geeft een overzicht van de partners waarmee SOCIALware via het wereldwijde TechSoup netwerk validatieovereenkomsten op internationaal niveau heeft.

 

Ontdek meer door op de afbeelding of de naam van de partner te klikken!

 

 

"Social Impact Ervaringen" zijn voor Airbnb gasten een positieve manier om nieuwe gemeenschappen te ontdekken. Dit doen ze door zich deel te nemen aan buurtverkenningen, workshops of andere activiteiten die door lokale goede doelen worden opgezet.


Avis biedt kortingen aan non-profits om sociale impact te vergroten. Deze kortingen zijn beschikbaar voor medewerkers, vrijwilligers en begunstigden van uw organisatie voor professioneel of privégebruik.

 

 

 

 

Benevity is een online platform waarmee verenigingen donaties kunnen ontvangen van bedrijven en / of hun werknemers! Voor VZW'S is het duidelijk dat het niet eenvoudig is om financiering of vrijwilligers te zoeken wanneer de prioriteit ligt bij het vooruit helpen van projecten, maar gelukkig is het programma er om hen te helpen.

 

 


U kunt kortingsvouchers van FlixBus gebruiken om te besparen op professionele en persoonlijke transportkosten voor de werknemers, vrijwilligers en leden van uw organisatie.

 

 

Door SOCIALware gevalideerde organisaties krijgen gratis toegang geeft tot Google producten en tot specifieke diensten die Google voor hen heeft ontworpen.

 

Het Microsoft Software Discount programma biedt toegang tot een breed aanbod van software voor in België en Luxemburg gevestigde non-profits met Office 365 in validatiediensten.

 

 


Okta helpt non-profitorganisaties door werknemers, partners, donoren en vrijwilligers veilig te verbinden met de technologie die ze nodig hebben om hun belangrijkste werk te doen. Van basics zoals single sign-on (SSO) tot meer geavanceerde oplossingen voor identiteits- en toegangsbeheer, Okta helpt elke organisatie elke technologie te gebruiken.

 


Salesforce.org geeft de toonaangevende CRM-oplossing in handen van non-profitorganisaties, zodat ze verbindingen kunnen maken en hun impact kunnen versnellen.

 

Showpad is een platform dat verkoopbevorderend werkt en dat ontworpen is om verkoop- en marketingteams te ondersteunen. Het Showpad-platform bestaat uit twee primaire tools: Showpad Content en Showpad Coach.

 

 


Slack is een samenwerkingsplatform dat je in staat stelt om als team beter te werken. Slack helpt u bij uw projecten, vanaf de startbijeenkomst tot aan de afronding van het project en de budgetbesprekingen.

 


De cursusinhoud van TechSoup is speciaal ontworpen voor medewerkers van non-profitorganisaties. Wij werken met vakinhoudelijke experts die ook diepgaande ervaring hebben met non-profits.


Workplace is een aparte applicatie door Facebook gecreëerde persoonlijke accounts om teams te helpen te communiceren via chat, video-oproepen te maken, updates te ontvangen in een nieuwsfeed zoals Facebook en documenten te delen in een veilige, privé online ruimte.

 

 

SOCIALware heeft al ...

16.000

geregistreerde VZWs

180.000.000 €

besparing gerealiseerd door de vzw’s

595.000

producten verdeeld