22.01.2019

Flixbus

flixbuss.jpg

Wist je dat?

FlixBus werd in München, Duitsland, opgericht door drie jonge ondernemers en biedt een ecologisch, comfortabel en toegankelijk transportmiddel voor het reizen.FlixBus is een jonge mobiliteitsoperator die sinds 2013 de manier van reizen van miljoenen Europeanen verandert. Flixbus was in staat om het grootste Europese langeafstandsbusnetwerk te bouwen dankzij de ongekende alliantie tussen start-up-technologie, de ondernemersgeest van internet en de transportsector. 

Hoe kan FlixBus uw non-profitorganisatie helpen?

Als u op zoek bent naar een voordelige manier om busreizen voor uw organisatie te boeken, bent u misschien geïnteresseerd in de speciale aanbieding van Flixbus voor de non-profits. De ticketten aan voordelige tarieven kan u niet alleen aanschaffen voor uw collega’s of vrijwilligers maar voor uw begunstigden of sympathisanten. Het aantal coupons dat u tegen gereduceerde prijs bij Flixbus voor uw vereniging kopen is onbeperkt.

2.000+ bestemmingen, 28 landen

FlixBus verbindt momenteel meer dan 2000 bestemmingen in 28 landen.

Vlaggenschipbestemmingen zijn Madrid, Parijs, Londen, Manchester, Rotterdam, Amsterdam

Maar ook steden als Brest, Dijon, Marseille, Lyon, Utrecht, Breda, Eindhoven, .. behoren tot het aanbod.

Met meer dan 300.000 dagelijkse verbindingen verbindt FlixBus een groot aantal Europese metropolen met elkaar.

 

 

Het voordeel voor non-profitorganisaties?

Als uw organisatie in aanmerking komt, kunt u via deze aanbieding een boekje met 20 kortingsbonnen kopen. Elke kortingsbon geeft u 20% korting op een boeking voor een busrit met FlixBus. U kunt een onbeperkt aantal kortingsbonnen aanvragen zonder administratieve kosten.

 

 Aangepast van : https://fr.flixbus.be/bus