Het Asana discountprogramma

logo-asana-60px.png

 

Asana begrijpt dat non-profitorganisaties vaak worden gevraagd om meer te doen met minder en wij zijn er om te helpen. Met Asana hebben teams duidelijkheid over het plan, het doel en de verantwoordelijkheid. Met Asana kunt u

  • Alle stappen in een project in kaart brengen, zodat u uw weg naar succes kunt zien en uw deadline haalt
  • Herhaalbare processen voor terugkerende werkzaamheden creëren, zodat u niet telkens opnieuw het wiel hoeft uit te vinden
  • Onduidelijkheden wegnemen door te definiëren wie wat doet en per wanneer

Dit betekent dat uw team minder tijd kwijt is aan het coördineren van werkzaamheden en meer tijd kan besteden aan de uitvoering van het werk dat er echt toe doet. Of het nu fondsenwervingscampagnes, introductie van vrijwilligers, redactionele kalenders, evenementenplanning, IT-verzoeken, productstrategieën of complexe projecten betreft, met Asana kan uw team het beheren. Wij willen non-profitorganisaties over de hele wereld empoweren om meer te bereiken met minder inspanning, waardoor teams productiever worden in het nastreven van hun missies.

 

Krijg de werkbeheersoftware van Asana voor uw non-profitorganisatie, liefdadigheidsinstelling of openbare bibliotheek via het Asana-kortingsprogramma op Socialware.

U kunt Asana gebruiken om de teams van uw organisatie te helpen bij het coördineren en beheren van hun werk. Met de web- en mobiele applicatie van Asana kunnen teams overal samenwerken.

Toelating en beperkingen

Organisaties hoeven jaarlijks slechts één Asana-product via Socialware aan te vragen om met korting toegang te krijgen voor alle teamleden van de organisatie.

Raadpleeg de pagina voor toelating en beperkingen om na te gaan of uw organisatie in aanmerking komt voor deelname aan dit programma.

Over toegang tot gereduceerde tarieven

Wanneer een productnaam 'Toegang tot Gereduceerde tarieven' omvat, bestaat het aanbod uit speciaal gereduceerde tarieven voor producten of diensten. Dit betekent dat nadat u uw aanvraag heeft ingediend en de administratiekosten van Socialware heeft betaald, u ook de donorpartner rechtstreeks betaalt voor het product of de dienst. U kunt de specifieke gereduceerde tarieven vinden in elke productbeschrijving. Deze tarieven zijn alleen beschikbaar voor in aanmerking komende non-profitorganisaties en bibliotheken via Socialware.

 

  

 

SOCIALware heeft al ...

16.000

geregistreerde VZWs

180.000.000 €

besparing gerealiseerd door de vzw’s

595.000

producten verdeeld