Benevity

Als begunstigde bij SOCIALware heeft u toegang tot Benevity!

Als u begunstigde bent van SOCIALware, kan uw organisatie geregistreerd worden in de database van Benevity en gratis het donatiecircuit van medewerkers uit vele internationale bedrijven betreden.

Wat is Benevity?

Benevity is een online platform waarmee verenigingen donaties kunnen ontvangen van bedrijven en / of hun werknemers! Voor VZW'S is het duidelijk dat het niet eenvoudig is om financiering of vrijwilligers te zoeken wanneer de prioriteit ligt bij het vooruit helpen van projecten, maar gelukkig is het programma er om hen te helpen. Benevity is de link die ontbrak tussen de bedrijfswereld en de associatieve wereld. Met bijna 2 miljoen gebruikers begint Benevity dit jaar met het beheren van het donatieproces aan meer dan 100.000 verenigingen over de hele wereld.

Omdat "beter doen door goed te doen" niet enkel een slogan is.

Ontdek het verhaal achter Benevity hier: https://www.benevity.com/about-us/ 

Waarom is Benevity een echt pluspunt voor uw organisatie?

Eenmaal gevalideerd door SOCIALware, kunt u het profiel van uw organisatie maken op het Benevity-platform, waar toonaangevende internationale bedrijven en hun medewerkers de projecten die u doet kunnen zien, uw missie kunnen lezen en kijken of er mogelijkheden voor vrijwilligerswerk binnen uw organisatie zijn.

En als een bedrijf of een medewerker een donatie wil doen om uw vereniging te ondersteunen, doen ze dit via dit platform. Het donatiebedrag gaat naar uw Benevity-account en u zult ook zien van wie u het hebt ontvangen - om hem zodoende te kunnen bedanken!

Het kan een ongelooflijk hulpmiddel zijn voor internationale zichtbaarheid, fondsenwerving en crowdfunding voor uw vereniging. Of waarom niet, om uw volgende vrijwilligers te vinden!

 Hoe kan u zich op Benevity inschrijven? 

Volg dit kort stappenplan :

  1. Ga naar deze website Benevity Causes Portal.
  2. Klik vervolgens op Register now
  3. Volg alle stappen en hou uw e-mail in de gaten voor verdere berichtgeving.

Voor meer informatie: https://causes.benevity.org

Hebt u twijfels of vragen ?

Schrijf ons, wij staan ter uw beschikking !

info@socialware.be

SOCIALware heeft al ...

16.000

geregistreerde VZWs

180.000.000 €

besparing gerealiseerd door de vzw’s

595.000

producten verdeeld