Okta


Hoe Okta Nonprofits helpt

Ga aan de slag met uw 50 gratis licenties

 

Beheer uw identiteit op alle platforms:
een eenvoudigere manier voor non-profitorganisaties om de beveiliging drastisch te verhogen.

Okta helpt non-profitorganisaties door werknemers, partners, donoren en vrijwilligers veilig te verbinden met de technologie die ze nodig hebben om hun belangrijkste werk te doen. Van basics zoals single sign-on (SSO) tot meer geavanceerde oplossingen voor identiteits- en toegangsbeheer, Okta helpt elke organisatie elke technologie te gebruiken.

Okta biedt non-profitorganisaties 50 gratis licenties voor alle Workforce Identity-producten en grote kortingen voor extra gebruikers en External Identity-producten. Bovendien komen non-profitorganisaties in aanmerking voor 50 procent korting op openbare trainingscursussen en gratis passen voor Oktane, de jaarlijkse klantenconferentie van Okta.

Deze aanbieding is rechtstreeks beschikbaar via Okta voor de nonprofits die in aanmerking komen en wordt mede mogelijk gemaakt door TechSoup Validation Services.

Meer informatie over hoe TechSoup samenwerkt met toonaangevende bedrijven om aanbiedingen zoals deze voor de non-profitsector te brengen.

 •  
  Single Sign-On
 •  
  Adaptive Multi-Factor Authenticatie
 •  
  Universal Directory
 •  
  Lifecycle Management
 •  
  API Access Management
 •  
  Advanced Server Access
 
 
Met Okta ben ik op mijn gemak en ook benieuwd naar de nieuwe releases. Omdat eindgebruikers en IT-beheerders uiteindelijk alleen maar op zoek zijn naar een oplossing die ze kunnen vertrouwen.
Justin Stanford
Senior Systems Engineer, The Leukemia & Lymphoma Society

Hoe Okta Werkt?

Integreer met duizenden apps met behulp van SSO

Okta SSO biedt eindgebruikers een veilige en gebruiksvriendelijke manier om snel toegang te krijgen tot al hun applicaties zonder dat ze meerdere wachtwoorden hoeven te onthouden. Met Okta SSO hoeven IT-teams hun tijd niet te verspillen aan wachtwoordondersteuning.

 

Verplaats uw Active Directory-systeem naar de cloud

Het beheren van werknemers, vrijwilligers, donoren, partners, bestuursleden en anderen kan moeilijk zijn voor IT-teams. Met Universal Directory van Okta hebben non-profitorganisaties één centrale plek om al hun eindgebruikers te beheren.

 

Automatiseer uw gebruikerslevenscyclus

Maak groepsregels zodat werknemers, vrijwilligers, donoren en anderen snel toegang hebben tot de apps die ze nodig hebben. En u kunt Okta Lifecycle Management gebruiken om gebruikers automatisch te ontkoppelen zodat gevoelige gegevens veilig blijven.

 

Beveilig uw apps en gegevens met Multi-Factor Authentication (MFA)

Non-profitorganisaties werken vaak met zeer gevoelige informatie. Vierentwintig procent van de inbreuken op de beveiliging kan worden vermeden met MFA. Okta MFA voegt een extra beveiligingslaag toe aan uw apps en gegevens.

 

Maak externe toegang voor werknemers veiliger

Uw werknemers werken mogelijk op afstand of op locatie, maar hebben naadloze, 24/7 toegang tot bedrijfsapps en -gegevens nodig. Okta biedt gebruikers veilige toegang tot al hun apps vanaf eender welk apparaat met een consistente gebruikersinterface.

 

Bouw portals en verbind meerdere apps op een veilige manier

De Okta API-producten zijn een complete identiteits "eco-systeem" dat naadloos en veilig contact mogelijk maakt met uw externe gebruikers - leden, vrijwilligers, donoren en anderen. Non-profitorganisaties gebruiken de Okta API-producten om portals te bouwen die meerdere apps verbinden met één gebruikersnaam en wachtwoord.

 


Verkrijg Okta voor uw non-profit. De eerste 50 licenties zijn gratis.

Opstarten
 

SOCIALware heeft al ...

16.000

geregistreerde VZWs

180.000.000 €

besparing gerealiseerd door de vzw’s

595.000

producten verdeeld