23.07.2020

Deelnemen aan het wereldwijde onderzoek naar de stand van zaken met betrekking tot de toepassing van technologie in nonprofit

2020_Barriers_to_Cloud_Usage_Survey_-_In-line_-_1200_x_600_-_062420_-_TSGN.png

Een kritisch onderzoek voor non-profitorganisaties in reactie op de uitdagingen en veranderingen van 2020

We moeten je stem horen.

 

 

Non-profit organisaties, zoals onze bedrijven, staan voor een uniek moment in de geschiedenis. De intense uitdagingen van 2020 veranderen alles in de manier waarop we geld inzamelen, ons aanpassen en technologie gebruiken om onze gemeenschappen te dienen, onze diensten te leveren. Dit buigpunt zal van invloed zijn op alles wat we in het komende decennium - en daarna - doen.

Te midden van een wereldwijde crisis werkt TechSoup samen met een groep van onze filantropische en technologische partners aan een wereldwijd onderzoeksproject om de echte barrières voor de invoering van technologie door non-profitorganisaties te begrijpen.

We moeten het verouderde idee bestrijden dat "non-profits langzaam of onvoldoende gebruik maken van technologie". De waarheid is dat non-profits gewend zijn om meer te doen met minder. En op dit moment innoveren nonprofits over de hele wereld met real-time technologie om te blijven voldoen aan de meest kritische menselijke behoeften - terwijl ze geconfronteerd worden met een ongekende combinatie van uitdagingen voor hun activiteiten.

We hebben behoefte aan een dieper, moderner begrip van de barrières voor de invoering van technologie door non-profitorganisaties. En op dit moment luisteren grote financiers over de hele wereld naar antwoorden op deze vraag. Ze willen helpen. En we moeten ze vertellen hoe.

Dit is het eerste volledig wereldwijde onderzoek van TechSoup in bijna tien jaar. Met uw antwoorden kunnen we de huidige kansen en barrières voor de adoptie van technologie in kaart brengen, zodat opvoeders, dienstverleners, stichtingen en donateurs weten waar ze moeten beginnen en hoe ze het meeste effect kunnen sorteren.

Als we proberen te plannen voor de toekomst, speelt technologie een sleutelrol in het onderhouden van contact met onze teams en het helpen van onze gemeenschappen om weer op de been te komen. Het is essentieel dat we zowel de individuele technologiebehoeften van onze organisatie als onze collectieve technologie-uitdagingen begrijpen, zodat we de nodige training, diensten en ondersteuning kunnen creëren.

Als TechSoup kunnen wij u, door een beter begrip van de barrières en mogelijkheden waarmee u geconfronteerd wordt, helpen bij het organiseren van uw inspanningen om u te ondersteunen. We kunnen ons beter richten op de filantropische en zakelijke donaties van onze partners, en we kunnen andere organisaties zoals de uwe helpen om soortgelijke uitdagingen in de wereld aan te gaan.

Het enige wat we vragen is dat u een paar minuten de tijd neemt om de enquête in te vullen. De reis van ieder van ons om de ondersteuning te bieden die we nodig hebben om de komende maanden en jaren het beste uit de technologie te halen, begint hier, bij u. Dank u wel!

Chris Worman - Vice President Alliances and Program Development TechSoup Global

SOCIALware heeft al ...

14.005

geregistreerde VZWs

155.000.000 €

besparing gerealiseerd door de vzw’s

580.000

producten verdeeld