Service Partners

Veel non-profits vragen ons hen te helpen met specifieke IT-projecten. De volgende partners bieden non-profits die deelnemen aan het SOCIALware-programma voorkeurtarieven voor hun IT-projecten.

Is uw non-profit geïnteresseerd in een van de volgende partners? Neem contact met ons op via ons formulier.

 

 

IT Training

 

Heeft u softwareopleiding nodig? Dit is al meer dan 20 jaar de specialiteit van EasyPro! Van basissoftware tot meer specifieke, EasyPro biedt een ruime keuze aan face-to-face, remote of hybride trainingen. EasyPro's cursussen zijn beschikbaar in het Frans, Nederlands, Engels, Duits en Spaans. Alle trainingen kunnen worden aangepast aan uw behoeften!

 

Security

 

ESET is al meer dan 30 jaar een pionier op het gebied van cybersecurity en biedt antimalwareoplossingen op basis van een unieke meerlagige technologie die meerdere scanengines combineert om het hoogste niveau van bescherming te garanderen. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

 

 

 

Security

 

 

Bij Fraeye Hardware Group bent u aan het juiste adres voor uw hardware-, software- en cloud computing-oplossingen. IT-infrastructuur en -diensten zijn de concepten die de kern vormen van onze dienstverlening. Met de juiste oplossingen ondersteunen wij uw verenigingsambities.

 

 

 

 

IT Diensten

 

 

 

INOPTEC+ is in de eerste plaats een dienstverlenend bedrijf. Het bestaat uit diensten die IT-ondersteuning bieden aan andere bedrijven en organisaties. De dienst Interventies & Support biedt technische IT-ondersteuning. Installatie en onderhoud van hardware, software en netwerken zijn de kernopdrachten van deze dienst.


 

 

IT Diensten

 

Uw maatschappelijke impact vergroten? Dat kan dankzij technologie. Contacteer Techne en ontdek hoe meer dan 100 vzw’s Techne's IT diensten, advies en training vandaag inzetten voor meer impact.


✔ vzw-vriendelijke tarieven ✔ 24/7 helpdesk ✔ ruime ervaring binnen vzw’s

 

 

 

Webdesign

 

 

Websites voor VZW's. Yools helpt ambitieuze, missiegedreven organisaties zich te onderscheiden in de online massa via webdesign en marketingadvies. 2500+ voorbije klanten geven Yools gemiddeld 9,5/10.

 

SOCIALware heeft al ...

16.000

geregistreerde VZWs

180.000.000 €

besparing gerealiseerd door de vzw’s

595.000

producten verdeeld