Ons nieuwe IT- en digitale dienstenaanbod

Welkom bij de catalogus van IT-oplossingen die beschikbaar zijn voor uw vereniging via de partners van SOCIALware. Wat voor soort technologische ondersteuning heb je nodig?

U bent een non-profit organisatie en zoekt de juiste partner voor uw IT-project, website of cloud computing strategie?
Dan bent u bij ons online directory Digital & IT Services aan het juiste adres!
Met Digital & IT Services verbinden we non-profit organisaties met betrokken en ervaren IT-dienstverleners.

Speciale aanbiedingen voor vzw's

Naast onze IT-vaardigheden en speciale voorwaarden profiteert u dus ook van onze expertise en diensten op het gebied van moderne technologie. En als non-profitorganisatie profiteert u van speciale aanbiedingen met tal van digitale en IT-diensten. Overigens profiteert u van speciale aanbiedingen met tal van digitale en IT-diensten: wij blijven dit aanbod uitbreiden. Dus het blijft zich uitbreiden! Het is de moeite waard om er op terug te komen. Kent u een gespecialiseerde IT-dienstverlener? Beveel ons aan bij anderen!

Als begunstigde van het SOCIALware-donatieprogramma komt u in aanmerking voor

Om ervoor te zorgen dat alleen non-profitorganisaties van de aanbiedingen profiteren, moet uw organisatie een begunstigde zijn.
Het gebruik van onze nieuwe directory is uiteraard gratis voor de begunstigden van SOCIALware.
SOCIALware en haar partners bieden u een reeks specifieke oplossingen op gebieden die van belang zijn voor de non-profitsector.
Hieronder vindt u enkele partners die de verenigingen willen helpen om een digitaal transformatieproces op gang te brengen dat in overeenstemming is met hun missie.
Ontdek meer over de oplossingen door de sites van de partners te bezoeken of vraag ze aan door te klikken op Get Solutions en het formulier in te vullen.

 

Webdesign

 

 

Websites voor VZW's. Yools helpt ambitieuze, missiegedreven organisaties zich te onderscheiden in de online massa via webdesign en marketingadvies. 2500+ voorbije klanten geven Yools gemiddeld 9,5/10.

Meer op www.yools.be

 

 

IT Diensten

 

 

Bij Fraeye Hardware Group bent u aan het juiste adres voor uw hardware-, software- en cloud computing-oplossingen. IT-infrastructuur en -diensten zijn de concepten die de kern vormen van onze dienstverlening. Met de juiste oplossingen ondersteunen wij uw verenigingsambities.

Meer op https://www.fhwg.be  

 

SOCIALware heeft al ...

14.005

geregistreerde VZWs

155.000.000 €

besparing gerealiseerd door de vzw’s

580.000

producten verdeeld