Service Partners

SOCIALware werkt samen met service partners die een speciaal aanbod voor non-profits hebben en waarbij uw non-profit ondersteuning kan krijgen vanuit deze service partners. Wij verbinden non-profit organisaties met betrokken en ervaren IT-dienstverleners.

Kent u een gespecialiseerde IT-dienstverlener? Lees onze partnership voorwaarden. Geïnteresseerd? Stuur maar een e-mail aan info@socialware.be

 

Hieronder vindt u onze service partners:

 

 

Security

 

ESET is al meer dan 30 jaar een pionier op het gebied van cybersecurity en biedt antimalwareoplossingen op basis van een unieke meerlagige technologie die meerdere scanengines combineert om het hoogste niveau van bescherming te garanderen. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

 

 

IT Training

 

Heeft u softwareopleiding nodig? Dit is al meer dan 20 jaar onze specialiteit! Van basissoftware tot meer specifieke, wij bieden een ruime keuze aan face-to-face, remote of hybride trainingen. Onze cursussen zijn beschikbaar in het Frans, Nederlands, Engels, Duits en Spaans. Alle trainingen kunnen worden aangepast aan uw behoeften!

 

 

 

 

Webdesign

 

 

Websites voor VZW's. Yools helpt ambitieuze, missiegedreven organisaties zich te onderscheiden in de online massa via webdesign en marketingadvies. 2500+ voorbije klanten geven Yools gemiddeld 9,5/10.

 

 

 

 

 

IT Diensten

 

 

Bij Fraeye Hardware Group bent u aan het juiste adres voor uw hardware-, software- en cloud computing-oplossingen. IT-infrastructuur en -diensten zijn de concepten die de kern vormen van onze dienstverlening. Met de juiste oplossingen ondersteunen wij uw verenigingsambities.

 

 

 

 

 

IT Diensten

 

 

 

INOPTEC+ is in de eerste plaats een dienstverlenend bedrijf. Het bestaat uit diensten die IT-ondersteuning bieden aan andere bedrijven en organisaties. De dienst Interventies & Support biedt technische IT-ondersteuning. Installatie en onderhoud van hardware, software en netwerken zijn de kernopdrachten van deze dienst.  

 

 

SOCIALware heeft al ...

15.600

geregistreerde VZWs

180.000.000 €

besparing gerealiseerd door de vzw’s

595.000

producten verdeeld