01.12.2020

SOCIALware workshops @ Google Digitaal Atelier

Google Atelier x SCW.png
Google Digitaal Atelier biedt samen met SOCIALware een volledige dag online Ad Grants opleiding aan op dinsdag 1 december van 10h tot 16h!

Hoe werkt Google Ad Grants nu precies? Hoe kan jij er met je vereniging het best gebruik van maken? En hoe kan je werken met Google Ads? In deze workshop maken we je wegwijs in de wereld van de online advertentieopportuniteiten die Google aan verenigingen biedt.

In de praktijk

De ochtend sessie: Google Ad Grants voor non-profits (10h-12h30)

In deze sessie stellen we je het programma Google Ad Grants voor Non-Profits voor. We tonen je hoe je het Ad Grants budget van $10.000 / maand kan aanvragen. Je leert wat je kan doen om de afkeuring en desactivering te voorkomen. Voor de praktische setup, het beheer en de optimalisatie van je account, raden we je ten zeerste aan ook onze workshop  "Setup, Management en Optimalisatie van Google Ad Grants Accounts" te volgen die 's middags plaatsvindt.

De middag sessie: setup, management en optimalisatie van een Google Ad Grants account (13h30-16h)

In deze sessie gaan we praktisch aan de slag met Google Ads voor Non-Profit organisaties. Je leert goede zoekwoorden selecteren die voldoende met je missie te maken hebben. We tonen aan hoe je jouw account kan structureren en wervende advertentieteksten kunt schrijven. Het belang van advertentie-extensies en hoe je die concreet kan toevoegen, komen ook aan bod. Tot slot bespreken we enkele best-practices om je account te optimaliseren en geactiveerd te houden. In het geval van desactivatie van je account, kom je te weten welke stappen je kan ondernemen om het account terug in te dienen voor reactivatie. De sessie is heel praktisch en bevat slechts een klein deeltje theorie.

SOCIALware heeft al ...

15.000

geregistreerde VZWs

174.000.000 €

besparing gerealiseerd door de vzw’s

585.000

producten verdeeld